Rugalmas és megbízható légi konszolidációs szállítási megoldások Európa és Mexikó között

A cargo-partner új charter járattal bővítette légi konszolidációs szolgáltatásait, hogy reagáljon az európai exportőrök kihívásaira, és a szoros piaci feltételek mellett költséghatékony megoldást kínáljon a Mexikóba irányuló szállítási kérésekre. A vállalat ezzel a lépésével légi exportkapukat nyitott a frankfurti, bécsi és budapesti repülőterekről Mexikóvárosba.

Az Észak-Amerikába irányuló, megbízható és költséghatékony megoldások iránti megnövekedett kereslet egyre kiszámíthatatlanabbá tette a piacot a megváltozott fuvardíjak és a szolgáltatások tekintetében. Annak érdekében, hogy a cargo-partner stabil megoldással támogassa ügyfeleinek ellátási láncát, bővítette légi konszolidációs portfólióját.cargo

A cég több mint két éve erős mexikói jelenléttel és egy 50 fős elkötelezett csapattal a régió megbízható szolgáltatójává vált. Észak-Amerikában a cargo-partner irodái Pueblában és Mexikóvárosban találhatók meg, ahol átfogó légi, tengeri és közúti szolgáltatásokat kínál, háztól házig tartó megoldásokkal és vámkezeléssel.

- Hirdetés -

Háztól házig szolgáltatás Európából Mexikóba

Az új légi konszolidációs szolgáltatás a frankfurti repülőteret (FRA) és a mexikóvárosi Felipe Ángeles nemzetközi repülőteret (NLU) összekötve szolgálja ki az Európából Mexikóba irányuló növekvő keresletet. A cargo-partner németországi, hollandiai, belgiumi, lengyelországi, magyarországi és csehországi irodahálózatának segítségével teljesíti a régiós ügyfelek előfutásait, míg a cég pueblai és mexikóvárosi irodái a szállítmányok fennakadásmentes utófutását kezelik Amerikán belül.

Személyre szabott megoldások az autóipari ügyfelek számára

A közép- és kelet-európai ügyfelek számára a cargo-partner rendszeres indításokat kínál Budapestről. A Mexikóvárosba irányuló légi konszolidációs szolgáltatás különösen alkalmas az autóipari ügyfelek számára, hiszen iparág-specifikus megoldásokkal, „emergency” és „just-in-time” szállítással elégítik ki Mexikó virágzó autóiparának igényeit.

Optimalizált „HUB”-ok a stabilitás és a rugalmasság érdekében

Jo Feiks, a cargo-partner Légi Szállítmányozásért felelős osztály és a Vállalati Termékmenedzsment Igazgatója elárulta: „A jelenlegi piaci kihívások közepette az európai exportőrök nehezen találnak Mexikóba irányuló költséghatékony szállítmányozási szolgáltatásokat. A fix kapacitásokkal, a kiszámítható tranzitidővel és a hosszú távú fuvardíjakkal a Frankfurt–Mexikóváros közötti új légi konszolidációs járatunk rendszeres és megbízható szolgáltatást kínál a bizonytalan piaci körülmények ellenére is. Emellett rugalmas megoldásokat kínálhatunk ügyfeleink egyedi igényeikre a bécsi, frankfurti és budapesti fő „HUB”-okkal rendelkező európai légi exportkapu-struktúránk alapján.”

A jelenlegi vörös-tengeri válság tükrében az Európából Ázsiába irányuló légi áruszállítás is egyre nagyobb teret nyer, mivel az előre nem látható események ellenére is képes stabil szolgáltatást nyújtani. Emellett továbbra is népszerű a cargo-partner Bécs–Chicago közötti konszolidációs szolgáltatása is.

cargo-partner