Tabletek mindenhol. Így néz ki egy modern munkahely

A DURABLE, a modern munkahelyi megoldások nagykövete és kiváló minőségű tablettartók gyártója. A mobil eszközök majdnem minden üzletágba bevonultak a munka világába, és egyre több feladatra használják fel őket, például: elektronikus kasszák, interaktív étlapok, mobil betegkártyák vagy digitális oktatóeszközök. Összefoglalónkban bemutatunk néhány jellemző felhasználási területet – a felsorolás ezeken kívül még folytatható, a képzelet szab csupán határt az alkalmazásoknak. 

Hotelek / Vendéglátóipar 

- Hirdetés -

„Szeretettel üdvözöljük! Az orvosi egyesület találkozója az Európa teremben található!” A tablettek informálnak bennünket a Hotelek lobbijában a tárgyaló és konferencia termek bejáratánál a várható eseményekről és fontos információkról. A vendéglátóipar is használja a kompjúterek zászlóshajóját. Ez a trend az USA-ból érkezett, ahol már néhány étteremhálózat tabletet használ étlapként és a rendelésleadáshoz is. Ennek előnye: Az ajánlatot bármikor aktualizálhatják, a választék pedig mutatósan, képekkel illusztrálva mutatható be. A kiegészítő információk, mint a kalóriaérték vagy a borajánlat népszerűek a vendégek körében. Az első amerikai statisztikák azt mutatják, hogy a borfogyasztás 20%-kal növekedett, amikor a tablet borlapokat bevezették. Az európai országokban most kezdik bevezetni a tabletteket az éttermekben. A következő években nagy növekedést jósolnak ezen a területen. 

Kórházak / Orvosi rendelők 

A kórházakban és orvosi rendelőkben találkozhatunk orvosokkal, akik tabletekkel járnak a vizitek során, és így készítik jegyzeteiket. Az első felmérések kiváló eredményt mutatnak és sikerekkel kecsegtetnek, így egyre több kórház látja el orvosait és ápolószemélyzetét mobil eszközökkel. Adatvédelmi okokból ezek a tablettek internetkapcsolattal nem rendelkeznek, csak a kórházi és praxis rendszerrel köthetők össze. 

Könyvelők 

Sok nagyobb bank és pénzintézet a vezető pozícióban lévő alkalmazottai számára, osztályvezetői szinttől felfelé biztosít tableteket. A mobil eszközök főként tárgyalásokon és tanácsadásokon támogatják a munkát. Ugyanez érvényes a biztosító társaságokra, ahol leginkább értékesítési területen használják. 

Iskolák 

Tablettek az iskolai osztályokban – ez nem ritkaság Európában. Átlagosan az iskolai diákok 34%-a az EU-ban használja az információ technológiát az osztályban, vagy projektekhez, az Európai Bizottság szerint. Régiónként azonban hatalmas a különbség. Németország és Finnország az iskolai digitalizáció terén hátrébb sántikál. Németországban a tanulók 29%-a és a tanárok 35%-a használ tabletet a felkészülések és az oktatások során, azonban több, mint a fele saját eszközét használja. Nem csoda, hogy a diákok és tanárok kétharmada jobb techinkai felszereltséget szeretne (bitkom 2015). Ezen a téren vezető szerepet tölt be Hollandia és Észtország. Hollandiában például az oktatás 70-80%-a iPad segítségével történik. Viszlát papír: Észtországban 2020-ra minden iskolai könyvet digitalizálnak. 

Ergonómikusan és hatékonyan dolgozni a tableten 

Mindegy, hogy hol és mikor használják a tableteket: hatékonyságnak, ergonómiának és biztonságnak az első helyen kell állnia. A DURABLE, a professzionális, jövőorientált prezentáció és rendszerezés szakértője, létrehozott egy inteligens megoldást. Erőteljes tartók, melyek egyénileg állíthatók, rugalmasan rögzíthetők, így a DURABLE számos helyre kínál megoldást.

Kovács Anikó

area manager

DURABLE  · Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG Westfalenstraße 77-79 · 58636 Iserlohn · Germany

E-mail: kovacs.aniko@durable.hu

Mobil: .+36 20/370-5485

www.durable.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -