Tapasztalja meg a megmunkálás világát!

CHIRON OPEN HOUSE 2024

Üdvözöljük a CHIRON OPEN HOUSE 2024 kiállításon! Innovatív, sokrétű, iparág-specifikus, megoldás-orientált, komplett: Ez a megmunkálás világa a CHIRON csoporttal. Egy világ, amelyet 2000 négyzetméteren megtapasztalhatnak házi kiállításunkon. Az Ön számára pedig, a marás és marás-esztergálással kapcsolatos alapvető kompetenciáink mentén, bemutatjuk a termékek és szolgáltatások teljes világát, amelyek új szintre emelik a megmunkálás folyamatait.

Egy példa: intelligens automatizálás nagyrészt autonóm gyártáshoz új vagy meglévő gépekkel.

Használja ki a lehetőséget, hogy élőben tapasztalja meg az innovációkat, cseréljen ötleteket szakértőinkkel, és kapjon választ az optimalizált gyártási gyakorlat szempontjából kulcsfontosságú kérdésekre.

- Hirdetés -

Sok szeretettel várjuk Önt Tuttlingenben!

Amiről szó lesz:

Megmunkálási megoldások élőben: minden dimenzióban, minden iparágban

Több mint 20 példa a megmunkálásra és a kulcsrakész kompetenciára élőben, mindig szakértői beszélgetésekkel. Az intelligens, sikeres Micro5 modelltől a 22-es sorozatig, az autóipar mércéjéig.

Szabványos vagy egyéni: Az automatizálás többet tesz ki belőle

Hatékonyság, nagyobb teljesítmény, akár a harmadik műszakban és a hétvégén is. Testre szabott standard automatizálási egységekkel vagy egyedileg tervezett rendszerrel új és meglévő gépekhez.

Csúcstechnológia és pénzügyi rugalmasság: A teljesítmény finanszírozás

Bővíti kapacitásait, pénzügyileg rugalmas marad, és a legjobb gyártási minőséget éri el. A gépfinanszírozás, állapotfigyelés és átfogó szolgáltatások innovatív kombinációjával. Kiszámítható költségek mellett.

Proaktív és megoldásorientált: Szolgáltatások az optimalizált gyártáshoz

Mutassa meg, hogyan lehet ezt hatékonyabban elvégezni – a gép teljes életciklusa alatt: A CHIRON Group Service megfelelő válaszai a mindennapi termelés központi kérdéseire.

Szakértői központ: Tapasztalatok és ismeretek, amelyekre szükség van

Sikertörténetek ügyfeleink gyártási gyakorlatából, szakmai előadások az Ön iparágának legfontosabb témáiról, gépbemutatók – a teljes program első kézből.

Folyamat know-how: a partner kiállítás

Innovatív termékek, szolgáltatások és 30 minőségi partner szakértelme a fémfeldolgozási értéklánc mentén. A-tól mint automatizálás Z-ig mint vágószerszámok.

Regisztráljon még ma!

REGISZTRÁCIÓ