TECHference Ipari Konferencia: nemcsak „meet & greet”, hanem valódi networking

A 2022-es TECHference-en nyilatkozó látogatók és kiállítók egyetértettek abban, hogy hiteles szempontokat felvázoló, egymásra folyamatosan reflektáló előadásokat látogathattak a két nap alatt. Ezek aztán közös pontokká váltak a beszélgetésekben a standokon, ahol nagyon sok névjegykártya cserélt gazdát. Mint mondták, közvetlen és hasznos networking lehetőséget kaptak a konferenciától, amelynek minőségi előadásai a kikapcsolódás érzetét nyújtották.

A TECHference Ipari Konferencia előnyei között említették továbbá, hogy a változatos ipari szegmensekből érkező kiállítók és szakértők mind élvonalbeli képviselői a maguk területének. A segítségükkel testközelből váltak elérhetővé olyan valódi tapasztalatok és információk, amelyek brossúrákból és weboldalakról vagy más előre gyártott tartalmakból ritkán derülnek ki.

Christine Endrich, az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH vezérigazgatója, egyben a tavalyi ipari konferencia egyik főelőadója értékelte azt is, hogy a TECHference „igényes technikai háttérrel rendelkezik, így nemcsak egy egyszerű ‘meet & greet’ esemény, hanem valódi információkat ad új irányvonalakról és technológiákról”.

- Hirdetés -

A 2022-es TECHference házigazdája, Hörömpöli-Tóth Levente szerint a konferencia olyan néhány nap volt, amire „örömmel emlékszünk majd vissza az életünkből: szórakoztató volt, tartalmas volt, dinamikus volt, szóval olyan esemény, amit minden évben meg kell élnünk”.

Ismerd meg az új ipari trendeket és következő üzleti partnereidet a TECHference Ipari Konferencián, 2023. november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben! Jegyek még elérhetők. Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

Gábor János, NEW technology