TECHference: zászlóshajó IoT megoldásokat mutat be idén is az Endrich

A tavaly négy nemzetközi díjat elnyerő, Európa egyik vezető alkatrész-disztribútorának számító Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH az új budapesti fejlesztőközpontjának tevékenységét is bemutatta a 2022-es TECHference-en.

Kiss Zoltán exportigazgató hangsúlyozta, hogy a környezeti szenzoraikkal nagyobb publicitására törekednek, és erre igyekeztek kihasználni az ipari konferencia kereteit is. Az IoT megoldásaikat egyre több ipari közösség számára szeretnék eljuttatni, és különösen fontos, hogy minél több problémára nyújtsanak megoldást a többek között chiphiánnyal és logisztikai gondokkal küzdő elektronikai iparágakban.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a fejlesztési tevékenységeink mellett a másik terület, amit irányítok, az export, az alkatrész-értékesítés is sikeres. Az Endrich 46 éves történetében 2021-ben a legjobb évünket zártuk, de 2022 első félévében már ahhoz képest is 35 százalékos növekedést produkáltunk” – árulta el.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„Az ügyfeleink többsége segítséget igényel ahhoz, hogy felokosítsa az eszközeit, így az IoT szektorban óriási potenciál rejlik. Mindenki okos ipari eszközöket szeretne, ezért úgy gondoljuk, hogy a magyarországi IoT részlegünk és fejlesztéseink e trend mentén tovább növekedhetnek” – fűzte hozzá Christine Endrich vezérigazgató.

Ismerd meg a felkapott ipari technológiákat és következő partnereidet az idei TECHference-en november 23-24-én, az inárcsi Flow Hotel****-ben. Jegyek még korlátozott számban elérhetők. Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -