Tökéletes dobozok – Igény szerint

„A kezdetek óta napról napra arra törekszünk, hogy minél többet tudjunk a szakmánkról. Hisszük, hogy alázattal, kitartással, elhivatottsággal és kemény munkával mindent meg tudunk adni, amire az ügyfeleinknek szüksége van…

… Sőt, néha még annál egy picivel többet is”

és Ifj. Keskeny Árpád

A Keskeny Nyomda filozófiája mit sem változott az elmúlt 30 év során, mialatt a néhány főt foglalkoztató kis nyomdából Magyarország legnagyobb családi tulajdonban lévő nyomdája lett, több mint 320 munkatárssal és 12500 m2-en működő európai szintű gépparkkal.

- Hirdetés -

A töretlen fejlődés hátterében az állandó piaci változásoknak megfelelő tudatos beruházások állnak és annak felismerése, hogy az ügyfelek számára a legjobb minőség eléréséhez a tervezés fázisától, a késztermék elkészüléséig folyamatosan ellenőrzött gyártási folyamatok szükségesek.

 

Az elmúlt évek befektetései leginkább a csomagolóanyag gyártás technológiai fejlesztését szolgálták, hogy a legmagasabb minőségben a legszélesebb választékot kínálhassuk ügyfeleinknek.

Szolgáltatási portfóliónkban megtalálhatóak a legváltozatosabb faltkarton dobozok, exkluzív rigid (merevfalú) díszdobozok, kasírozott hullámkarton díszdobozok és hullámkartonból készült postázó-csomagoló dobozok is.

Ezek közül kiemelnénk a Rigid dobozt, mely az elegancia és teherbírás megtestesítője, a minőségi csomagolás szinonímája. Legfőbb jellemzői:

  • kiválóan védi a termékeket, mert az oldalai teljesen merevek.
  • exkluzív látványt nyújt a tökéletes élek és a sima felületek miatt.
  • kiválóan alkalmas csúcsminőségű termékek, például csokoládék, ékszerek, parfümök, technikai készülékek és italok-csomagolására.

Gyártása a legmodernebb és teljesen automata Emmeci és Kolbus típusú gépsorunkon történik, mely különböző típusú és méretű minőségi díszdobozok készítésére alkalmas.

Választható konstrukció típusok:

  • Alj tető doboz
  • Alj-tető nyakas doboz
  • Clamshell (egymásba záródó) doboz
  • Mágnessel záródó felnyitható díszdoboz
  • Lapra szerelhető díszdoboz
  • Fiókos díszdoboz

A dobozok külső megjelenéséhez bevonó anyagok, papírok széles kínálatából választhatnak ügyfeleink.

A faltkarton gyártás hatékonyságának növelése érdekében, meglévő gépeink mellé egy új Bobst Masterfold dobozragasztógépet választottunk, mely a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával felszerelt, leginkább automatizált gép a piacon. Speciális és bonyolult konstrukciók, valamint nagyobb méretű dobozok ragasztásához is ideális. Teljesítménye elérheti akár a 100.000 darab dobozt óránként. Rövid beállítási idő, fotocellás ragasztás ellenőrző, egyedi kódfelismerő és komplex biztonsági rendszer segíti a minőségi és gyors dobozgyártást, egyenletes magas minőséget és rövidebb átfutási időket biztosítva ügyfeleink számára.

 

Ezzel párhuzamosan az ofszet nyomógéppark fejlesztését is beütemeztük, hiszen a legaktuálisabb és leginnovatívabb eljárások alkalmazása nélkül nem maradhatnánk az élvonalban.

A nyomtatás és a különleges felületnemesítés ma már elválaszthatatlanok az egyedi és figyelemfelkeltő termékek előállítása során. A nyomtatásba beilleszthető Cold-foil (hideg ezüst fóliázás) technológiával felszerelt, UV lakkozásra alkalmas, B2 ívméretű gépünket, egy tovább fejlesztett, kifejezetten a Keskeny Nyomda számára készített, Európában egyedülálló Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL B1 formátumú gépre cseréltük, amivel szintet léptünk a felületnemesítés területén.

Minden fejlesztés a sikerünk záloga, hiszen ügyfeleinknek gyorsabb, rugalmasabb és minőségibb szolgáltatást nyújthatunk, ami biztosíthatja elégedettségüket és elkötelezettségüket nyomdánk iránt.

Nálunk a csomagolás tervezés-gyártás igazi csapatmunka, mely az ügyfél igényeinek, elvárásainak maradéktalan kielégítését célozza meg. Legyen szó egyszerű szórólapról, mindennapi csomagolásról vagy luxus termékről, mi valóra váltjuk az álmokat. Ha olyan kívánsággal szembesülünk, ami nem megoldható, megkeressük a legjobb megoldást, amivel hasonló vagy akár jobb eredményt érhetünk el.

Hisszük, hogy ez a teljesítmény az, amit ügyfeleink leginkább értékelnek.

Tervezzünk együtt, alkossunk együtt, dolgozzunk együtt!”

– Keskeny Nyomda –

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet