- Hirdetés -

- Hirdetés -

Új fellépő az iparbiztonságban

- Hirdetés -

A biztonságszervezés alapjai diszkreditálódtak. A látható garanciális elemek, jól tükrözik a vállalatvezető intellektusát. A modernizálás nem csak azt jelenti, hogy digitalizálok és automatizálok. Számomra ez már csak nyomkövetés. Ez az ötlettelenség jele.

A modernitás eleganciát kell, hogy tükrözzön, teljes, üzleti folyamat-menedzsment szinten. Az elegancia az jelenti, hogy minden résztvevő tudatos és felelősséget vállal azért aki; mert tudja, hogy a szerepe fontos. Ha valaki elkötelezettséget érez azzal kapcsolatban, amit csinál, kapja meg a neki járó tiszteletet.

,,Én egy különösen fontos ember vagyok!“ Ezt kell automatikussá tenni először, hogy automatikus legyen az együtt-működés.

Az alapvető infrastruktúra a gondolat. Az új gondolat, újabbat és újabbat szül, persze csak akkor, ha az alapok így vannak lefektetve. Ha van vezető, aki inspirál és lehetséges a kétirányú kommunikáció, csak fórumot kell biztosítani mert az információáramlás csodákra képes a hatékonyságnövelésben. Ha lehet, csak a termelési mechanizmusok mozogjanak és az információ. Ez hatékony.

iSaac maga a hatékonyság fóruma. A platform képességei között szerepel – többek közt -, hogy bármilyen aktív tartalmat megjelenítsen, így nem csak biztonsági pontként, de képzési panelként, útbaigazító- tájékoztató felületként, regisztrációs- időpont foglaló portként, termelési adat és információ kijelzőként és nem utolsó sorban vészhelyzeti alkalmazásként is funkcionálhat, ha a megfelelő helyre telepítjük és ezek csak ötletek.

A tudatos jelenlét a legmagasabb szintű biztonsági elem és ha ez látszik egy vállalat tagjain, akkor van értelme fenntarthatóságról beszélni.

Ennyi a platform lényege:

  • fantáziától függő, korlátlan felhasználhatóság,
  • elhatározástól függő, egyszerű telepítés,
  • elköteleződéstől függő, korlátlan bővíthetőség.

Hogy előbb-utóbb lépned kell az biztos. Te döntöd el, hogy fel vagy le.

Amikor a fejlesztést a közösség igénye hozza létre a pozitív elfogultság lesz a motor. Mindenki szereti azt, aminek a létrehozásában részt vett és akként bánik vele. Akként viszonyul hozzá, mert a munkahelyen elsőként létrejövő ‘’termék“ az ott keletkező biztonságérzet. Az ÉRZET.

Ez a feladat, ha vezető vagy. A főnökök és az akcióhősök ideje lejár.

Az együttérzés és a felelősségvállalás az, ami új távlatokat nyit és ahol ez a szemlélet megjelenik, az új áramlás, együttműködést teremt. Ez fenntartható vállalati kultúra, ezek mi vagyunk. Akik részeseivé válunk egy közösségnek, egy veszélyközösségnek. Mi magunk vagyunk, akik akarva, akaratlanul összeolvasztjuk a lényünket egy jól meghatározott helyen és ez kell, hogy legyen az alapja a köré szerveződő vállalati dinamikának. Ez kell, hogy meghatározza a vezetőt az alkalmas embert. Az ilyen ember úgy használja a lehetőségeket, hogy széles körben elégedettséget váltson ki. Együttérez.

Ebben a gondolatiságban született iSaac. Eleganciát hordoz és élményben részesít. Megfelel a holnap biztonsági- és kommunikációs kihívásainak, bolygó szinten. Az egyetemleges használat,-legyen szó kontinenseken átívelő cégcsoportról-, egységes, kimutatható, szerep- és felelősségvállalást, egyszóval biztonságtudatot eredményez, hozzájárulva a tökéletességhez, amire minden ‘’rendszergazda“ vágyik.

Az új vezető lép, fellép a vállalati immunitásért és növeli az ehhez szükséges képességet az analitikus képességet. Együtt, közösen minden résztvevővel, hogy az ipari veszélyközösség végül, csak közösség legyen.

PAN Corp. Platformizáltuk a biztonságot. Lépj fel!

PAN Corp Reorg Kft.

Akár ez is tetszhet