Útban 2021 felé: a felépülés éve lesz?

Szaktekintélyek ingyenes webináriumán kaphatsz választ a jövő kihívásaira. Egy biztos: a távmunka felvirágzása és a digitális átalakulás lesz a siker kulcsa.

Elég nagy biztonsággal kijelenthető, hogy mindannyian készen állunk búcsút inteni 2020-nak. Az elmúlt év tele volt bizonytalansággal, alapjaiban rengette meg az ipart, miközben elkezdte felvirágoztatni a távmunkát. Ezek a megpróbáltatások jövőre sem múlnak el, viszont érdemes meglátni az újrakezdés lehetőségeit, és a felépülés útjára lépni. Road to 2021 – ezzel a címmel rendez online szemináriumot az Industry Week, a vállalatirányítási és eszközkezelő szoftvereket fejlesztő Infor Global Solutions támogatásával.

További információk

- Hirdetés -

A magyar idő szerint december 15-én reggel nyolckor kezdődő, várhatóan egyórás webinárium vendégei: Chad Moutray, az amerikai gyártók érdekképviseletét ellátó National Association of Manufacturers (NAM) vezető közgazdásza és Nick Castellina, az Infor ipari és stratégiai igazgatója.

A „Road to 2021” online eseményt néhány nagyon konkrét témára fűzik fel az előadók. Megtudhatod többek között, hogy:
  • milyen gazdasági hatások érik a gyártókat jövőre,
  • melyek lesznek az ipar 4.0 üzleti mozgatórugói,
  • miért a digitális átalakulás a sikeres felépülés kulcsa,
  • milyen jó példák vannak digitális stratégiaváltásra, amelyek már eddig is hatékonyan elégítették ki az ügyfelek elvárásait, és kapcsolták össze az ellátási láncokat, ezzel haszonnövekedést elérve,
  • mi a 2021-es évre vonatkozó legfontosabb öt jóslat.

A webinárium hangos prezentáció lesz, és ingyenesen lehet regisztrálni rá. Ha ez megtörtént, érdemes elvégezned egy tesztet, amely megmutatja, hogy az operációs rendszered, a böngésződ és az adatforgalmad megfelel-e a részvétel technikai feltételeinek. (Jó tanács: érdemes engedélyezni a sütiket az Industry Week oldalának.)

Fotó: bayferrox.cn

Chad Moutray a NAM gazdasági folyamatokat előre jelző specialistája, és felkapott szakkommentátornak számít gazdasági témájú konferenciákon, illetve az amerikai médiában. Nem mellesleg ő vezeti a szervezet Gyártási Kutatóközpontját, ami releváns adatokat és elemzéseket bocsát ki az üzleti szektor szereplői számára.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -