4 kiemelkedő elektronikai szakkiállítás, ahová érdemes ellátogatni 2020-ban

Az elektronikai ipar hihetetlen ütemben fejlődik, az innovációk sokaságával, a modern megoldásokkal tisztában kell lenni annak érdekében, hogy megőrizzük vállalkozásunk versenyképességét. A személyes találkozások még közelebb hozzák egymáshoz az iparág résztvevőit, akik testközelből szemlélhetik meg, miként fejlődik ez az ágazat. Négy olyan elektronikai ipari szakkiállítást gyűjtöttünk össze, amely elősegíti, hogy a szakemberek lépést tartsanak az új technológiákkal.

1. Amper – Brno 2020. március 17-20.

Európa egyik legnagyobb elektrotechnikai és elektronikai nemzetközi rendezvénye. Az iparág vezető vállalatai egytől egyig részt vesznek rajta, így a termékkínálat széles skáláját láthatjuk – ideértve a mérnöki, az automatizálási, a kommunikációs és a vezeték nélküli technológia megoldásait. A 2018-as vásár sikeresnek volt mondható, ugyanis 29 országból mintegy 590 kiállító és 43300 látogató érkezett.

- Hirdetés -

2. Rax – Tel-Aviv 2020. május 19-21.

Nemcsak a helyszín nyűgözi le a látogatókat, hanem a sokszínű megoldások is: az elektrotechnika, az automatizálás, a pneumatika területéről érkeznek ide a legmodernebb technológiák. Az eseményt különböző konferenciák és találkozók kísérik, amelyeken lehetőség adódik kapcsolatba kerülni a szakma prominens vezetőivel. A kiállítás lehetőséget teremt arra, hogy felfedezzük az új technológiákat, megismerjük a legfrissebb innovációkat, az aktuális trendeket.

3. Electronica – München 2020. november 10-13.

A világ vezető elektronikai szakkiállítása. A 2018-as évben a látogatók száma elérte a 81000 főt, a kiállítóké pedig 3100 fölé emelkedett. Az eseményen megtekinthetjük, mely alkatrészek, rendszerek, alkalmazások és megoldások teszik lehetővé az új fejlesztéseket, megfigyelhetjük, merre tart a jövő – különös tekintettel az intelligens otthonokra és a connected car innovációkra. Az elektronika teljes világába betekintést nyerhet minden látogató.

4. Wire & Tube – Düsseldorf 2020. március 30.-április 3.

A kábelek, huzalok, vezetékek és csövek rendkívül fontosak az elektronikai ipar számára. Számos start-up részvételével a fiatal, innovatív vállalkozások bemutathatják a termékeiket és szolgáltatásaikat a rendezvény keretében. A kiállításon a csöveken, kábeleken és vezetékeken kívül megtekinthetünk csőgyártó gépeket, technológiai eszközöket, mérési, tesztelési és vezérlési technológiákat.

Némethi Botond, NEW technology magazin