- Hirdetés -

- Hirdetés -

Új OMRON kézi kódolvasók ipari DPM és egészségügyi alkalmazásokhoz

A szkennerek teljessé teszik az OMRON számos különféle területen alkalmazható ipari kódolvasókból és okoskamerákból álló gazdag portfólióját.

Az új OMRON V410-H kézi kódolvasó termékcsalád hatékony, kompakt és könnyen használható megoldást biztosít alkalmazások széles köréhez. Algoritmusaival, melyek azonnal felismerik a kihívást jelentő kódokat, így a közvetlen alkatrészjelöléseket (DPM) és az ultrakompakt szimbólumokat is, a termékcsalád három modellje – az XD, az SR és a HC – megoldást kínál a nyomon követésre a teljes ipari gyártás során. Az SR modell kimagasló olvasási tartománnyal büszkélkedhet, a HC pedig egészségügyi és kórházi környezetekhez készült.

A V410-H az OMRON népszerű WebLink platformját használja, így mind a három változat az intuitív WebLink PC konfigurációs és valós idejű megtekintő segédprogramot kínálja, amely minden Windows-kompatibilis eszközzel nagyszerűen működik. A WebLink lehetővé teszi a képek asztali számítógépes tárhelyre történő exportálását, az adatkimenet előzetes és utólagos testreszabását, valamint a kódolvasó konfigurációs fájljainak mentését és visszaállítását. Ez egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy az olvasó konfigurációját egyszerűen klónozni lehessen több kódolvasóra.

- Hirdetés -

Nagy felbontású érzékelője, villámgyors dekódolása, az érintkezéstől akár 1,1 méter távolságig tartó leolvasási tartománya, valamint az 1D-, 2D- és DPM-jelek többségének dekódolására való képessége révén a V410-H meggyorsítja a kezelők munkáját, és segít elkerülni a téves leolvasásokat. A kézhasználat nélküli prezentációs üzemmód segíthet az érintésmentes használat követelményeinek teljesítésében, míg az alkoholalapú tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség jóvoltából a kódolvasó a gyakori tisztítási eljárásokat is bírja.

Az IP65/67 védettséget vagy vezeték nélküli csatlakoztathatóságot igénylő kézi kódolvasó alkalmazások számára az OMRON népszerű HS-360x kódolvasóját is frissítette a legújabb X-Mode dekódoló algoritmusokkal, a frissített WebLink PC konfigurációs szoftverrel, új OMRON márka alatt. A modell V450-H néven egészíti ki az OMRON kézi kódolvasók termékcsaládját.

Omron

Akár ez is tetszhet