A GrECo-ról pár szóban

A GrECo egy osztrák központú vállalati biztosításokra és kockázatokra specializálódott biztosítási alkusz. Magyarországon már több, mint 30 éve van jelen és szolgálja ki Ügyfeleit, de a CEE, CESE régió többi 17 országában is vannak irodái.

Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetektől fogva családi tulajdonú cég vagyunk, amely ezáltal multinacionális jellege ellenére meg tudta tartani ügyfélközpontúságát. Mindig is az Ügyfeleinkkel való találkozások és rendszeres kapcsolattartás állt a középpontban, hiszen így lehet megfelelő kockázati tanácsadást nyújtani és biztonsággal tervezni a jövőt. Nálunk a bizalom alapkövetelmény.

Az új irány

- Hirdetés -

Hisszük, hogy amennyi cég, annyi megoldás, illetve amennyi iparág, annyi lehetséges kockázat. Az ördög mindig a részletekben rejlik és Nekünk tisztában kell lenni minden lehetőséggel. Éppen ezért lehetetlen, hogy mindenki mindenhez értsen és tökéletes tanácsadást tudjon nyújtani minden biztosítással kapcsolatban egyszerre. A kulcs a specializálódás. Mindennapjainkban az ügyfeleink kockázatainak feltárásában az Account Managerekkel karöltve dolgoznak Specialista kollégáink, akik adott iparágakban, tevékenységekben tudnak szakértő nemzetközi tanácsokkal szolgálni. Ezáltal az ügyfeleink nem csak a Magyar piacról, hanem az egész világról tudnak lehetőségeket összehasonlítani és a számukra legmegfelelőbbet választani.

Tech cégek és a GrECo

Az IT cégek és cyber kockázatok abszolút megérdemlik a helyet az a specializált kockázatok körében. Minden út az IT-hoz vezet, tarthatná a mondás. A GrECo-nál azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat és nemzetközi szemléletet kínáljunk az Ügyfeleinknek, amelyek segítenek megérteni a biztosítást, könnyebben eligazodjanak saját kockázataik között. Ennek érdekében saját magunk is fejlesztünk termékeket.

Az egyre erősödő vírustámadások és ebből adódó zsarolások, valamint üzemszüneti események indukálták egyik ilyen termékünk, a CybeSolid megjelenését. Ez a biztosítás bármilyen vállalat számára átfogó védelmet nyújt egy cyber esemény következtében felmerülő károk ellen szublimitek nélkül. Egy ilyen kritikus esemény bekövetkeztével bizony jól jön a szakértői segítség. Önnek nem kell semmivel foglalkoznia, csak felhívnia a kríziskezelőt, akik onnantól átveszik az irányítást, felveszik a kapcsolatot az összes szakértővel (Jogi, IT, PR, stb) és a lehető legrövidebb idő alatt megoldják a problémát. Az üzemszünet miatt kiesett árbevétel sem jelenthet problémát, hiszen a biztosító megtéríti! A termék lényege, hogy a nehéz időben levegye a terhet az Ön válláról és visszaállítsa vállalkozását a támadás előtti állapotba.

Egy kötvény mind felett…

Gyakran találkozunk olyan IT cégekkel, amelyek egy projektjük miatt keresnek fel minket. Ennek oka vagy az, hogy ők maguk kockázatosnak ítélik meg elkövetkező munkájukat, vagy pusztán a megrendelő kéri tőlük adott limit erejéig a szakmai felelősségbiztosítás meglétét. A megrendelői óvatosság abszolút tendenciája az iparágnak, így előfordul, hogy ahány projekt, annyi biztosítás, és akkor a minden cég által ismert és használt általános felelősség, illetve vagyonbiztosításokról nem beszéltünk. Ezek alapján előfordul, hogy adott cégnek van 4-5 darab biztosítása, különböző limitekkel és szublimitekkel, mindegyikhez külön definíciók, értelmezések és fedezetek.

Nem lenne könnyebb egy dokumentumba sűríteni mindent? Nem lenne sokkal jobb, ha nem kellene azon mérgelődni, hogy egy adott kárunk esetében a kötvényben lévő alacsony szublimit miatt alig törleszt a biztosító? Más szempontból pedig fizetni 4-5 különböző típusú kockázatra egy adott limitet mindig többe fog kerülni, mint 1 kötvényben kezelni mindent.

Ezért állunk Mi kapcsolatban olyan külföldi biztosítókkal amelyek teljes védelmet kínálnak ügyfeleink részére.

GrECo

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet