A HMS Networks megjelentette a Raspberry Pi adapterkártyát…

...tovább egyszerűsítve az Anybus CompactCom integrálását

A HMS Networks piacra dobta a Raspberry Pi adapterkártyát, ami egyszerűsített módszert kínál az ipari eszközgyártók számára az Anybus CompactCom kommunikációs interfész tesztelésére és értékelésére. Az interfész bármilyen ipari hálózathoz képes csatlakoztatni az eszközöket. Míg a korábbi adapterkártyákat az Anybus CompactCom modulok STM32 vagy NXP (korábban Freescale) mikrovezérlő platformokkal való tesztelésére tervezték, ezt az új adapterkártyát viszont kifejezetten a Raspberry Pi-vel történő használatra szabták.

Az új adapterkártya a következőket kínálja:
  • Kompatibilitás a széles körben népszerű Raspberry Pi-vel.
  • Egyszerű telepítés és használat.
  • Teljes kompatibilitás az ingyenesen letölthető Anybus Host Application Example Code kóddal (HAEC).

- Hirdetés -

- Hirdetés -

 „A Raspberry Pi hihetetlenül népszerű, hiszen több mint 45 millió egységet használnak világszerte – magyarázta Andreas Stillborg, a HMS Networks Anybus beágyazott termékekért felelős termékmenedzsere. – Sok ügyfelünk rendelkezik már Raspberry Pi-vel. Ezért egy olyan adapterkártyát akartunk kifejleszteni, ami lehetővé teszi ügyfeleink számára azt, hogy a Raspberry Pi-t az Anybus CompactCom teszteléséhez és kiértékeléséhez használják.”

A Raspberry Pi adapterkártya teljesen kompatibilis az ingyenesen letölthető Anybus Host Application Example Code (HAEC) kóddal. Ez a kód egy, a Raspberry Pi-hez tervezett referenciaportot tartalmaz, amit az ügyfelek az adapterkártyával és egy Anybus CompactCom modullal használhatnak a beágyazott fejlesztési projekt gyors elindításához.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„Izgatottan vártuk az új adapterkártya megjelenését, mivel lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy gyorsan beállítsák és megismerkedjenek Anybus CompactCom kínálatunkkal” – tette hozzá Andreas Stillborg.

HMS

- Hirdetés -