A Kastner&Öhler központi raktárának bővítése az SSI SCHÄFER-rel

A Kastner & Öhler Ausztria egyik legnagyobb divat- és sportmárkákat forgalmazó cége az SSI SCHÄFER-t bízta meg gráci központi raktárának felszerelésével. A rugalmasan bővíthető raktártechnikai megoldásnak köszönhetően a szállítási idők rövidülnek, és ezzel párhuzamosan a hatékonyság is nagyobb lesz, mely igen fontos, hogy a vállalat a növekvő online kereskedelem igényeinek megfeleljen.

A Kastner & Öhler egy 1873-ban alapított családi vállalkozás, mely a divat világában innovatív megoldásai és a kínált minőség segítségével vívott ki elismerést. Gigasport, Kastner & Öhler márkanéven ez a vállalat a sportmárkák terén is az egyik piacvezető. Ez a legnagyobb osztrák tulajdonú vállalat a divat- és sportmárkák forgalmazása terén, székhelye és központi raktára pedig Grácban található. A vállalat összesen 33 telephellyel rendelkezik Stájerország, Karintia, Burgenland és Felső-Ausztria tartományokban, valamint Grácban két outlet üzlete is megtalálható. A Kastner & Öhler valamint a Gigasport online shopokban az ügyfelek igen széles termékskálával találkozhatnak. Az új kiszállítási rendszernek köszönhetően a vállalat naponta több mint 10.000 küldeményre is képes.

A nagy online forgalmazók már hosszú évek óta az SSI SCHÄFER raktártechnikai termékeit és megoldásait választják. A Kastner & Öhler gráci központi raktára modern intralogisztikai megoldásaival az e-kereskedelem területén valósítja meg a hatékony rendeléskezelést. A rendszer az igények jövőbeni, további növekedéséhez könnyen hozzáilleszthető, mivel a lehetséges bővítési lépéseket már kezdetben figyelembe vették.

- Hirdetés -

Azért is döntöttek az SSI SCHÄFER mellett, mivel a vállalat az intralogisztikai terület szakértőjeként, Gráctól északra fekvő üzeméből képes a projekthez szükséges komponensek biztosítására. Maga a logisztikai koncepció pedig hatékony, rugalmas és egyidejűleg ergonomikus. Ezek a tényezők kiemelten fontosak voltak a komissiózó munkaállomások kialakításánál.

A projekt befejezése és üzembehelyezése idén, 2020. október közepére esett – még időben, hogy a Black Friday jelentette megnövekedett igényeket is teljesíteni tudja. A rendszer a rövid átfutási időket még nagyobb rendelésmennyiség esetén is képes biztosítani, ezzel segítve az ügyfelek elégedettségének további növekedését.

SSI Schäfer

Akár ez is tetszhet