A szállított áruk már biztonságban vannak, hiszen lepántoltuk!

A TECHference konferencia és kiállítás keretén belül a Mosca Direct Hungary Kft. bemutatta a modern pántolási technológiákat és azok ipari felhasználását. Szűcs Attila, a vállalat magyarországi értékesítője összefoglalta a fejlődési irányokat, illetve rámutatott az új megoldásokban rejlő lehetőségekre.

A kiállításon egy RO-M FUSION pántológépet mutattak be, amellyel rávilágítottak a technológia egyszerű és hatékony alkalmazására. A MOSCA képviselője kiemelte, hogy a fejlesztett berendezések nemcsak a csomagolóiparban, hanem bármely más területen is használhatók, többek között akár az autóiparban is.

„A nagyfokú automatizáció már minden iparágban fontos, kifejezetten ott, ahol nagy mennyiségű áru rögzítése szükséges” – magyarázta.

- Hirdetés -

 „Számos olyan megoldással rendelkezünk, ami a hatékonyság fokozását irányozza elő. Vegyük például a SoniXs TR-6 Pro berendezésünket, amely már teljesen automatizált, és forradalmian új pántvezérlési koncepciót és rengeteg technikai finomítást tartalmaz. Legtöbbször komplex megoldásokat nyújtunk, amely akár tartalmazhat robotizált anyagmozgatási elemet, valamint annak képességét, hogy alkalmazkodjon a különböző csomagméretekhez is, így a pántológépek integrálhatók a gyártósorokba. Ez a flexibilitás különösen az élelmiszeriparban és a könnyűiparban fontos, ugyanis itt figyelni kell a termékek méretére, illetve a sérülékenységükre.”

A MOSCA pántoló- és fóliázógépei nem iparágspecifikusak, ami azt jelenti, hogy számos területen bevethetők. Az automatizált kivitelek különösen hasznosak nagyobb kapacitású gyártásokban, míg a manuális berendezéseket kisebb kapacitású vagy változatosabb csomagolási igények esetén ajánlják.

Szűcs Attila hangsúlyozta, hogy a berendezéseik felső kategóriába sorolhatók, ám ár-érték arányban kiemelkedő lehetőséget nyújtanak. A MOSCA továbbá a fenntarthatóság jegyében a pántolószalag-gyártásuk esetében is olyan technológiákat és eljárásokat alkalmaz, amelyek megfelelnek a kritériumoknak.

Az automatizációnak és digitalizációnak óriási szerepe van az iparban, amelyre a TECHference eseményén számos vállalat rávilágított. A MOSCA innovatív technológiája tökéletesen illeszkedett e témakörbe, és az indusztriális megoldásaik komoly fejlődési lehetőséget jelentenek a kisebb gyártóktól egészen a nagyokig.

TECHference Ipari Konferencia

Akár ez is tetszhet