A Seco Nanojet dörzsárak a forgácskezelés optimalizálásával csökkentik a selejtes munkadarabok számát

A Seco Nanojet tömör keményfém dörzsárai az innovatív átmenő hűtőfolyadék-kivezetésnek köszönhetően a forgácskihordás optimalizálásával javítják a forgácskezelést. Ennek a kialakításnak köszönhetően megelőzheti a selejtes munkadarabokra pazarolt költségeket, a forgácsberagadást és az élsérülést, ezáltal javítva a biztonságot, az alkatrészek minőségét és a szerszám élettartamát.

Jobb hűtőfolyadék-áramlás a jobb munkadarabok érdekében

A kritikus dörzsárazási műveletekhez stabil, biztonságos és kiszámítható szerszámokra van szükség. A zsák- és átmenő furatok esetében a Seco Nanojet tömör keményfém dörzsárak még a jól bevált Seco Nanofix termékek teljesítményét is túlszárnyalják az innovatív átmenő hűtőfolyadék-kivezetésnek köszönhetően, amely kiküszöböli a forgácsberagadást, valamint javítja az alkalmazás stabilitását. Az új szerszámok egyedi kialakítása erőteljes, pontos hűtőfolyadék-áramlást biztosít közvetlenül a forgácsolási zónába az optimális forgácskihordás és a szerszám élettartamának meghosszabbítása érdekében. A gyártási stabilitás mellett a műhelyek a Seco Nanojet tömör keményfém dörzsárakkal egyaránt megbízhatóan fenntarthatják a kívánt forgácsolási sebességet és a munkadarabok minőségét is.

- Hirdetés -

A többélű dörzsárak sokoldalú választéka nyolc minőséget, több mint 10 geometriát, valamint egyedi méreteket és tűréseket kínál. A szerszámok bármilyen precíziós szerszámbefogóval működnek. 10 µm–15 µm (0.0004″–0.0006″) tűréssel rendelkeznek, és Ra 0,2 µm–Ra 1,2 µm (Ra 8 µ”–Ra 50 µ”) felületi minőségre képesek. A Seco minden Nanojet tömör keményfém dörzsárat megvizsgál, és dokumentálja a mért átmérőjét a megbízható teljesítmény érdekében.

Kiszámítható pontosság minden szerszámmal

Számos iparág, beleértve a gépipart, az autóipart és a repülőgépipart is, biztonságos, megbízható dörzsárazásra támaszkodik, hogy elkerülje a selejtekkel járó magas költségeket. Jean-Bernard Hantin, a Seco termékmenedzsere szerint a gyártók rájöttek, hogy a gyenge minőségű vagy helytelenül dokumentált dörzsárak veszélyeztetik az értékes munkadarabok megfelelő előállítását. „A Nanojet tömör keményfém dörzsárak a költséghatékony teljesítmény mellett az elvárt minőséget és stabilitást is biztosítják” – tette hozzá.

Rendeljen egyedileg tervezett szerszámokat online

A Seco Nanojet tömör keményfém dörzsárai készletről, illetve egyedi, akár 1,461 mm-es (0.057 hüvelykes) átmérőkkel is kaphatók. A Seco MyDesign online szerszámkonfigurátor segítségével a műhelyek az egyedileg tervezett szerszámokat a széles körben elérhető termékek által kínált stabilitással, megbízhatósággal és elérhetőséggel szerezhetik be.

Seco