- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Seco Tools kibővíti digitális szolgáltatásait

A Seco Tools a 7-Shapes online lean menedzsment képzési platformmal és az Ellistat automatizált folyamatirányítási (APC) szoftverszolgáltatóval együttműködve kibővítette digitális szolgáltatási portfólióját.

A megoldás kulcsa: együttműködés a különböző iparágak szereplői között

A Seco Tools több mint nyolc évtizedes gyártási tapasztalattal rendelkezik, amelynek köszönhetően nem csak a forgácsoló szerszámokkal kapcsolatos problémák kezelésében jár az élen. A Seco vezető iparági szereplőkkel és szakértőkkel együttműködve biztosítja, hogy ügyfelei a működési kiválóság felé vezető úton megtalálják a legjobb megoldást az előttük álló kihívásokra.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Seco különböző partnerekkel való együttműködése gazdagítja a cég portfólióját az alkalmazottak képzése és gépbeállítás területén, megoldást kínálva a munkaerő és a szakképzettség hiányával küzdő ügyfelek számára. „Ez az ügyfélközpontú megközelítés következő lépcsőfoka” – magyarázza Helga Dekempeneer, a Seco Manufacturing Transformation igazgatója. „A képzés középpontjában a megmunkálás folyamata, az alkalmazott fizika és a gazdaságtan áll, tehát elmondhatjuk, hogy partnereink szolgáltatásai tökéletesen kiegészítik saját szolgáltatási portfóliónkat.”

Lean menedzsmenttel kapcsolatos kurzusok minden képzettségi szinthez

A 7-Shapes online képzési platform a hét minden napján, 24 órában hozzáférést biztosít a lean menedzsmenttel kapcsolatos tanfolyamokhoz az üzemeltetők, vezetők és mérnökök számára. A képzés szintjei a fehér övestől a zöld övesig terjednek. A résztvevők egy virtuális gyár játékszerű, interaktív szimulációján keresztül tesztelhetik elméleti ismereteket.

„Együttműködésünk nagyszerű lehetőség arra, hogy a Seco ügyfelei a működési kiválóság elsajátításának egy teljesen új módjával ismerkedjenek meg” – mondja Julien Charles, a 7-Shapes vezérigazgatója. „A két vállalat jövőképe egyezik: legyen szó üzemeltetőkről, vezetőkről vagy mérnökökről, minden szereplő hozzájárulása ugyanolyan fontos a vállalat sikerének szempontjából, ami azt jelenti, hogy minden eszköznek elérhetőnek kell lennie a legjobb teljesítmény eléréséhez.”

Egylépéses szerszámgép-beállítás pontos folyamatszabályozással

Az Ellistat automatizált folyamatirányítási (APC) szoftverének segítségével az ügyfeleknek lehetőségük van az egylépéses gépbeállításra, amely a hagyományos SPC vagy kézi módszereknél nagyobb pontosságot biztosít. Az APC korlátozza az eltéréseket, valamint tanul az elvégzett korrekciókból, így az idő előrehaladtával egyre jobb teljesítményt nyújt. A digitális láncba való teljes integrációval a rendszer összehasonlítja a mérőgépről származó adatokat a megfelelő 3D alkatrészfájllal, kiszámítja a korrekciókat, és visszatáplálja őket a megmunkálóközpontba.

Davy Pillet, az Ellistat vezérigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk a „Secóval” való együttműködési lehetőségnek, amelynek révén a két iparág legjobb módszerei egyesülnek – a fizikai forgácsolószerszámok ismerete és a digitális eszközökkel, például a gépi tanulással kapcsolatos szakértelem – a kritikus folyamatok automatizálása érdekében.”

Seco Tools

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet