A Xerox Versant® nyomdagép színpalettája több mint 1 millió színárnyalatra bővül

A Xerox bejelentette az Adaptive CMYK+ készlet érkezését a Xerox Versant® 180 nyomdagéphez.

A nyomdaipar első adaptív technológiai csomagja hét különleges színt ad a tonerkészlethez: az arany, az ezüst, a fehér és az átlátszó mellett a fluoreszkáló sárga, magenta és cián segítségével egymillió színárnyalatra lesz képes a Xerox 11 színes, Beyond CMYK eszközzé bővített nyomdagépe.

„A CMYK+ adaptív technológia pontosan azt nyújtja, amire a nyomtatási szolgáltatóknak szüksége van: magasabb értéket kínál jelentősebb befektetés nélkül” – nyilatkozta Marybeth Gilbert, a Xerox Production Business alelnöke és vezérigazgatója. „A Versant új készlete tovább bővíti a Xerox piacvezető Beyond CMYK portfólióját, akár a nagyszériás nyomtatás területén, akár az irodai környezetben dolgozók számára is lehetővé téve a digitális nyomtatási képességek kiterjesztését” – tette hozzá.

- Hirdetés -

A Xerox Versant adaptív CMYK+ csomagja három változatban kerül forgalomba: Xerox Vivid Kit (arany, ezüst, fehér és átlátszó), Xerox Fluorescent Kit (fluoreszkáló cián, magenta, sárga), vagy a kettő kombinációja mind a 11 színnel.

A Xerox Adaptive CMYK+ technológiája július közepétől már rendelhető az európai vásárlók számára, míg az amerikai piacon augusztus közepétől lesz elérhető.

Xerox