Az Anybus 3. érettségi szintű tanúsítványt ért el az IEC 62443-4-1 ipari kiberbiztonsági szabvány szerint

Az ipari hálózati kommunikációs megoldások globális éllovasának számító HMS Networks Anybus márkája megkapta a 3. érettségi szintű (ML3) tanúsítványt a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) 62443-4-1: Biztonságos termékek kifejlesztésének a teljes életciklusra vonatkozó követelményei, ipari kiberbiztonsági szabvány szerint.

A világszerte elismert, független TÜV Rheinland tesztelési szolgáltató által auditált eredmény az Anybus nagy teljesítményű kiberbiztonsági gyakorlatának elismerése.

A 3. érettségi szint jelentős mérföldkövet jelent az Anybus kiberbiztonsági fejlődési útján, mert visszajelzés a termék egyre növekvő érettségére és kifinomultságára. Az Anybus azon képességét emeli ki, hogy a kiberbiztonsági intézkedéseket integrálja saját  folyamataiban és termékeinek működésében, tovább erősítve pozícióját az ipari automatizálásban betöltött megbízható partnerként. Az Anybus azt követően kapta meg a tanúsítványt, hogy igazolni tudta, hogy termékfejlesztési és életciklus-menedzsment folyamatai két új termék fejlesztése során mindvégig megfeleltek a szigorú kritériumoknak.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„Napjaink hálózatosított iparában a hálózat minden elemét meg kell védeni a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben – jelentette ki Bartek Candell, a Control Centric alelnöke. – Az Anybusnál töretlenül elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb és legbiztonságosabb termékeket kínáljuk, segítve ügyfeleink kritikus infrastruktúrájának védelmét. Az IEC 62443-4-1 tanúsítvány 3. érettségi szintjének elérése bizonyítja az elhivatottságunkat és azt a hozzáállást, amivel a kiberbiztonsághoz közelítünk. Ez jelenti a következő lépést ahhoz, hogy élvonalbeli megoldásokat kínáljunk a kritikus ipari igényekhez.”

HMS Networks AB

- Hirdetés -