Az LG a 2024-es CES-en mutatja be új, kényelmesebb mindennapokat ígérő elektronikai innovációit

A vállalat ún. életmód-megoldásai a mesterséges intelligencia segítségével javítják a felhasználói élményt

Az LG Electronics (LG) a CES kiállítás keretében “Újra feltalálni a jövőt” címmel online is követhető sajtókonferenciát tart 2024. január 8-án, helyi idő szerint 8 órakor a Mandalay Bay kongresszusi központban, Las Vegasban.

A színpadon először William Cho, az LG vezérigazgatója beszél majd a vállalat 2024-re kitűzött legfontosabb céljairól. Az LG júliusban Future Vision 2030 néven már bejelentette, hogy intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá kíván válni, most pedig ennek hátteréről is beszámol. Az esemény témái között szerepel többek közt az is, hogy a társaság hogyan használja ki a mesterséges intelligencia lehetőségeit a vásárlói élmény bővítésére és javítására.

A sajtótájékoztatón debütáló új termékek mindegyike megtekinthető lesz a 2024-es CES kiállításon, az LG standján. A látogatók a lenyűgöző kijelzők, technológiai installációk és interaktív kiállítások mellett felfedezhetik és megismerhetik, hogyan tehetik szebbé az életet az LG innovációi az otthonokban, valamint a kereskedelem és a mobilitás területein.

- Hirdetés -

Az LG sajtótájékoztatóját világszerte élőben követhetik majd az érdeklődők az LG weboldalán és az LG Global YouTube-csatornán.

LG