Együttműködés a növekedési stratégia érdekében

Stratégiai együttműködést kötött a Hörmann és az Orbis

A Hörmann-csoport, a kapuk-, ajtók-, tokok-, távirányítók és kerületvédő rendszerek innovatív piacvezetője mintegy 28%-os részesedést szerzett saarbrückeni székhelyű Orbis AG informatikai tanácsadó társaságban, amely a vállalatot a legnagyobb részvényessé teszi. Az Orbis segítségével a Hörmann egy hosszú távú elkötelezett partnert szerzett a saját növekedési stratégiájának biztosítása érdekében.

A Hörmann régóta az Orbis kiemelt ügyfelei közé tartozik. A két vállalat több mint 15 éves közös múltra tekinthet vissza a sikeres együttműködés jegyében az IT projektek és támogatás területén. Céljuk, hogy folytassák a hagyományt a jövőben is és kiemelt figyelmet fordítsanak a közös tevékenységükre. Emellett az Orbis továbbra is szabadon fog tevékenykedni a piacon, a tanácsadásra és a termékek bővítésére fog fókuszálni. A digitalizáció részeként a vállalatok közös bevált megoldásokkal járulnak hozzá az innovatív témákhoz, amelyből az ügyfeleik is profitálhatnak.

Az Orbis, előnyben részesített partnerként, a jövőben tanácsokat fog nyújtani a Hörmann számára az IT-stratégia bővítéséről és a folyamatok digitalizálásával kapcsolatban. Ugyanakkor az Orbis hatékonyan ki tudja venni a részét a Hörmann támogatásában széleskörű tapasztalatait és iparági szakértelmét felhasználva. Az együttműködés célja az erőforrások közös fejlesztése is mindkét vállalat nemzetközivé válási stratégiájának részeként.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„Az ORBIS évek óta sikeresen hozzájárul a projekttámogatásainkhoz. Várjuk, hogy még szorosabb partnerséget alakítsunk ki a két cég között, mivel számos értékesítő és gyártó vállalat SAP és a Microsoft technológiával fog berendezkedni az elkövetkező években.”- mondta Martin J. Hörmann, a Hörmann felelős partnere.

Az Orbis számára a Hörmann részesedése a vállalat sikerének hosszú távú védelmét jelenti. A közös innovációs projektek felgyorsítják a know-how fejlesztését a gyorsan változó IT környezetben. A globális támogatás kiterjesztésével az Orbis folyamatosan bővíti szolgáltatásait a piacon. ,,Meggyőződésünk, hogy a családi vállalkozásként működő Hörmann horgonyzó részvényesként való jelenléte az Orbisban meghatározza a fenntartható vállalati fejlődés folyamatát” – nyilatkozta Thomas Gard, az ORBIS vezérigazgatója

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hörmann

- Hirdetés -