Elismert szakemberekkel újította meg menedzsmentjét a Unisys

Elismert szakemberekkel erősítette globális felsővezető csapatát a Unisys. Az IT szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője, amely budapesti központjában a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat.

Az Unisys bejelentette, hogy Debra McCannt nevezi ki a vállalat egyik ügyvezető alelnökévé és pénzügyi igazgatójává (CFO). A szakember a Dun & Bradstreet (D&B) üzletiadatbázis-szolgáltatótól érkezik az Unisyshez, korábban pedig a Cegedimnél, a gyógyszeripari szektorban működő, globális technológiai és szolgáltatási megoldásokat nyújtó vállalatnál dolgozott. Debra McCann azt a Mike Thompsont váltja a pénzügyi vezetői poszton, akit tavaly az elnöki és operatív igazgatói posztra neveztek ki.  Szintén áprilisban jelentette be a Unisys Claudius O. Sokenu senior alelnökké és vezető jogtanácsossá való kinevezését. Sokenu a Cognizant-tól, a Fortune 200-as informatikai vállalattól érkezik az Unisyshoz.

A Unisys egy világszerte ismert információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője. A Unisys Global Sourcing Services Hungary (UGSH) Budapesten működő globális szolgáltatóközpontja az egyik első ilyen jellegű vállalkozás volt a térségben. A vállalat világszerte mindössze három globális szolgáltatóközpontot üzemeltet; Budapest mellett Indiában és Kínában vannak még hasonló üzleti modellre épülő létesítményei a társaságnak.

Magyarország a kedvező földrajzi és gazdasági helyzetének köszönhetően lett a szolgáltatási üzletág európai központja. A megfelelő helyválasztást az is jelzi, hogy az elmúlt néhány hónapban több ügyfél is ellátogatott központunkba, illetve folyamatos az érdeklődés új, potenciális nagyvállalati ügyfelek részéről új szolgáltatások megrendelésére. A Unisys a pályakezdő pozícióktól a vezetői szintekig kínál kihívásokkal teli, felelősségteljes pozíciókat, többek között ügyfélkapcsolati és informatikai területekre is.

Unisys

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#