Fény az iparban: Biztonságra és hatékonyságra hangolva

A raktári logisztikában használatos kiegészítő termékek nem csupán a biztonságot és a hatékonyságot növelik, hanem lehetővé teszik a helykihasználás optimalizálását, a műveletek gördülékenységének elősegítését és a készletkezelés javítását. A DURABLE olyan eszközöket mutat be a TECHference ipari kiállításon, amelyek korszerű megoldásokat jelentenek a modern raktári logisztika területén.

A padlójelölő szalagok az útvonalak és különböző területek meghatározására használhatók, ezáltal könnyebb a helyiségben való navigáció, minimalizálva a kereséssel töltött időt. A színekkel kommunikálhatók a tevékenységi körök, azaz például tárolás, kiválasztás, csomagolás és szállítás. A raktárcímkék használata szintén kardinális kérdés a hatékony készletezésben, hiszen ezen eszközök tartalmazzák a termékek fontos információit, így a dolgozók azonosíthatják és nyomon követhetik az egyes tételeket. A figyelmeztető és biztonsági profilok védelmet nyújtanak olyan területeken, ahol a gépek működése veszélyes lehet.

Mindemellett a DURABLE széles portfóliójára szeretne rávilágítani a TECHference-en a LUCTRA® LITE led asztali lámpáival, hiszen ma már nemcsak különböző helyszíneken dolgozunk, hanem gyakran a nap más-más szakában, így az irodai környezetet is kényelmessé és otthonossá szükséges tenni.

- Hirdetés -

DURABLE