Szaktudás és fokozott termelékenység növeli a versenyképességet a szerszámgép-kiszolgálásban

A hardveres megoldásaiban igazán erős Unitech ezúttal szoftveres fejlesztéseinek egész sorát vonultatta fel a TECHference közönsége előtt. A vállalat nem csak árban, hanem szakértelemmel és hatékonyabb termeléssel is szorosabb versenyt akart kialakítani a nyugati szereplőkkel.

Kiss Barnabás, a szerszámgépek kiszolgálásával foglalkozó Unitech Industries Kft. műszaki vezetője egy sorjázó robotcellát mutatott be a kiállításon. Az eszközzel szerszámgépek kiszolgálását, ezen belül sorjázást lehet megvalósítani, kiegészítő műveletként. „Hardveres megoldásokkal jól állunk, ezért most szoftveres megoldásokból fejlesztünk sokat, mert azt látjuk, hogy a nyugati megoldásokkal nem csak árban kell tudni felvenni a versenyt – és nem is ennek kell lennie az egyetlen előnyünknek –, hanem technológiai tudással, termelékenységgel és minden olyan szoftveres megoldással, ami egy nyugatról érkező cégnél már alapelvárás.”

Az Unitech azon ritka magyar vállalatok közé tartozik, amelyek időben észrevették a szerszámgép-kiszolgálásban rejlő lehetőségeket, hiszen ez a szegmens itthon még fiatalnak számít, és sokat fog bővülni a közeljövőben.

- Hirdetés -

„Minden lehetőséget meg kell ragadni, ahol be tudjuk mutatni a cégünket. Nem túl régóta vagyunk a termékcsoportunkkal a piacon, így a TECHference jó lehetőség arra, hogy demonstráljuk a megoldásainkat, mert ide olyan közönség érkezik, akik a technológiánk előnyeit látó döntéshozók és szakemberek.”

TECHference Ipari Konferencia

Akár ez is tetszhet