Intelligens logisztikai rendszer az otthonodban

Problémamentesen még a válságban is

A fuvarbörzén naponta akár 750.000 nemzetközi raktér- és fuvarajánlat áll rendelkezésre jelenleg több, mint 130.000 európai felhasználó részéről. Annak biztosítása érdekében, hogy ez még válság idején is zökkenőmentesen működjön, a TIMOCOM minden felhasználója számára ingyenesen biztosítja a hordozható eszközökre való átállást a helyzetre való tekintettel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók mobil eszközökkel is hozzáférhetnek a Smart Logistics Systemhez.

Megszűnik az IP-korlátozás

- Hirdetés -

Ezen felül a felhasználói engedélyek IP korlátozása is megszűnik. Ez azt jelenti, hogy a rendszerhez home office-ban is hozzáférhetnek ügyfeleink ezentúl. „Tekintettel arra, hogy számos vállalat otthoni és távmunkára váltott az utóbbi hetekben, ez egy lehetőség a logisztika, valamint az ipar és a kereskedelem területén működő vállalatok zökkenőmentes működőképességének biztosítására” – jelentette ki a TIMOCOM.

Idáig Európa-szerte több mint 5000 felhasználó használta ezt, ideértve a Timocom szerint a nagyvállalatokat is, amelyek jelenleg home office-ra váltottak. A vállalatoknak jelenleg egyszerű és azonnali megoldásokra van szükségük a logisztika kézben tartásához.

„Célunk annak biztosítása, hogy az Európai logisztikai ágazat teljes mértékben működőképes maradjon ” – mondta Tim Thiermann, a TIMOCOM ügyvezető igazgatója. „Ezért a hétből hét napon, a nap 24 órájában dolgozunk, körülbelül 600 alkalmazottal Európa-szerte.”

Timocom