Jelentős eredményekkel zárja az évet a Magyarországon is piacvezető CTP

Az elmúlt hónapok sikeres piaci és gazdasági eredményei mellett a szervezeti struktúra átalakítására fordított nagy figyelmet az ipari ingatlanok piacvezető cége, a CTP. A magyarországi csapat új tagokkal és új vezetővel vág neki az elkövetkező időszak kihívásainak, hogy továbbra is biztosítani tudják a CTP dinamikus növekedését.

Dr. Gondi Ferencet választotta a CTP hazai leányvállalata élére Remon Leonard Vos, a társaság alapító tulajdonosa. Az új vezető szinte a magyarországi piacra lépés kezdete óta aktív részese a a CTP csapatának.

Kezdetben jogi igazgatóként, majd üzleti funkciókért felelős vezetőként, COO-ként és helyettes vezetőként segítette a stratégiaalkotást és a sikeres üzleti folyamatokat, melynek köszönhetően a CTP rövid idő alatt, mintegy öt év jelenlét után nemcsak élenjáró lett Magyarországon, hanem újszerű üzleti modelljének, okos megoldásainak, közösségépítő és környezetbarát szemléletének köszönhetően piacformáló is.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„A CTP magyarországi vezetőjeként célom, hogy ez a rendkívül dinamikus vállalat megőrizze a piacvezető szerepét és folyamatosan új eredményeket érjen el. Csapatommal jó ütemben haladunk előre, középpontba helyezve a munkavállalóinkat, az általunk épített közösséget, miközben kiemelt figyelmet fordítunk az általunk épített ipari ingatlanok innovatív előállítására és fenntarthatóságára. Vezetésem alatt az elmúlt időszakban több olyan rendkívül izgalmas projektet kezdtünk meg, melyek tovább erősítik idei eredményeinket – hangsúlyozta dr. Gondi Ferenc.

A Közép-Kelet-Európában és Magyarországon is piacvezető ingatlanfejlesztő- és kezelő CTP célja 2026-ra megduplázni portfolióját. „Az idei évben hazai állományuk meghaladja az 1 millió négyzetmétert. Négy év múlva, a terveink szerint 2 millió négyzetméterre kívánjuk növelni, s ezzel párhuzamosan fejlesztjük napelemparkjainkat is, hogy karbonsemlegessé válhassunk. Fókuszunkban a jövő ingatlanjai, a körforgásos épületek állnak, amelyekkel új modelleket kívánunk meghonosítani a magyar ipari ingatlanok piacán.” – ismertette a stratégiát az új vezető.

A megújult és kibővült csapatnak köszönhetően a közelmúltban olyan új partnerekkel bővült a CTP bérlői köre, mint például az elektromos autóiról és akkucserélő állomásairól híres kínai autógyártó, a NIO, vagy a Kühne+Nagel. A kiváló gazdasági eredmények mellett ¬– a cégcsoport 2022. első félévét 25%-os portfolió-növekedéssel, 9,5 millió m² bruttó kiadható alapterülettel és több mint 95%-os kihasználtsággal zárta – a CTP több szakmai elismerést kapott idén, például a BREEAM legmagasabb, „Outstanding” fokozatát, vagy a Portfolio Property Awards az „Év Raktárbérleti Tranzakciója” díját. Legutóbb az október végén megrendezett Europa Property Awardson nyerte el „Az Év Raktárfejlesztője” címet a CTP.

CTP

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#