“Legkreatívabb virtuális eseményt szervező” díjat kapta a MAJOSZ

2021. szeptember 15-én este rendezte meg a Business Traveller Hungary a 11. Business Excellence Awardot, melyen MAX2021 – MAJOSZ AUTOMOTIVE XHIBITION rendezvényünkkel fődíjat kaptunk a “Legkreatívabb virtuális eseményt szervező” kategóriában. Külön öröm, hogy a rendezvény technikai megvalósításáért felelős partnerünk, az Xhibition Hungary Kft. pedig különdíjat kapott!

A MAX2021, olyan online marketing tér, amely alkalmas a cégek közti első kapcsolatfelvétel lehetőségének megteremtésére, ahol a cégek saját magukat mutathatják be és adhatják el, úgy ahogy egy expon tennék, a 4.0 megoldások irányába mutatva. A MAX2021 egy online magyar járműipari kiállítás, ahol a kiállítók és a látogatók létszámára vonatkozóan nincsenek korlátok, a 3 napos élő rendezvény alatt a látogatói összlétszám 1618 fő volt, a konferenciateremben 15 órányi előadás volt, amin összesen 615 fő fordult meg.

A virtual stand előnyei: Kényelmes megjelenési lehetőség, Részvétel teljes körű előkészítése, Egyedi stand, Tagokkal együtt erős közös fellépés, Komplett design, Expo-naptár, Szervezői és kiállítói regisztráció, Teljes GDPR kompatibilitás, B2B (privát videóchat), Interaktív előadás, nézői kérdezz-felelek, Stand- és kiállítás szintű statisztikák.

- Hirdetés -

MAJOSZ

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet