- Hirdetés -

- Hirdetés -

Magasabb kopásállóság és hosszabb szerszámélettartam a Kennametal KYHK15B™ sorozatával

Kialakításokból, méretekból és forgácstörőkből egyaránt széles választék áll rendelkezésre. Ezek közé tartoznak a legnépszerűbb kétoldalas nagyoló- és simítólapkák a kiszámítható, költséghatékony megmunkáláshoz.

Az új kerámia sorozat a legmagasabb termelékenységet nyújtja edzett acélok, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvasak megmunkálásakor.

A Kennametal bemutatta a legújabb, esztergálásra kifejlesztett kerámia sorozatát, a KYHK15B™-et, amelyet arra terveztek, hogy növelje a termelékenységet és alacsonyabb élenkénti költséget biztosítson a kemény esztergálási műveleteknél. Az új szerszámsorozat edzett acél, magas hőmérsékletű ötvözetek és öntöttvas megmunkálásakor nagyobb fogásmélység elérését teszi lehetővé, mint a PcBN lapkák, ezenkívül a legnehezebb esztergálási alkalmazásokhoz is maximális élettartamot és kopásállóságot biztosít.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

„A KYHK15B kiváló élstabilitást és nagy kopásállóságot biztosít, a PVD arany színű bevonat pedig nagyon egyszerűvé teszi a kopás előrehaladásának észlelését – jelentette ki Robert Keilmann, a Kennametal termékmenedzsere. – A simító és változó fogásmélységtől a nagy fogásmélységig a KYHK15B a PcBN lapkák költséghatékony alternatívájaként használható.”

A KYHK15B sorozat az esztergálásra kifejlesztett, nagy teljesítményű kerámia szerszámok meglévő kínálatán alapul, így a gyártók számára hatékony megoldást jelent a kemény esztergálási alkalmazásokhoz még változó vagy nagy fogásmélység esetén is.

Kennametal

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet