Megérkezett az OMRON V450-H DPM kézi kódolvasó

Forrás: OMRON

Az OMRON, az automatizálási technológiák globális vezetője bemutatta legújabb innovációját, a V450-H rendkívül strapabíró kézi leolvasót. Ez a kifejezetten ipari közvetlen alkatrészjelölés (DPM) leolvasására tervezett, speciális készülék új mércét állít fel a tartósság és a teljesítmény tekintetében az iparágban.

A V450-H az OMRON X-Mode dekódoló algoritmusait használja, amelyek biztosítják a sérült, torzult vagy kihívást jelentő, közvetlen jelölésű kódok következetes olvashatóságát kiemelkedő dekódolási sebességgel. A kategóriájában legjobb teljesítményének és azonnali üzemképességének köszönhetően a legtöbb alkalmazáshoz nincs szükség beállításra, ami páratlan kényelmet biztosít a felhasználók számára.

- Hirdetés -

A WebLinkPC felhasználói felületnek köszönhetően a V450-H beállítása összetettebb alkalmazásokhoz is rendkívül egyszerű. Ez az intuitív és felhasználóbarát felület leegyszerűsíti a konfigurációs folyamatot, így még a kihívást jelentő leolvasási feladatok esetében is könnyedén elvégezhető.

A V450-H egy IP65-ös szigetelésű töltőállomással rendelkezik, és akár 100 méteres hatótávolságon belül zökkenőmentes adatátvitelt és -vételt tesz lehetővé Bluetooth-on keresztül. A vezeték nélküli leolvasóval lenyűgöző, több mint 50 000 leolvasás is elvégezhető egy teljes feltöltéssel, és a fokozott működési hatékonyság érdekében beépített akkumulátormérővel rendelkezik.

A V450-H leolvasó a legmostohább ipari környezetben történő használatra készült, és felülmúlja az elvárásokat. Robusztus háza elviseli a 2,45 méteres eséseket, és ellenáll az ipari folyadékok és vegyi anyagok széles skálájának, beleértve a motorolajat és a fékfolyadékot is. Ez a robusztus kialakítás az igényes munkakörülmények között is hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.

Az OMRON V450-H DPM kézi leolvasó számos alkalmazási területen használható, beleértve a gyártást, a logisztikát és az autóipart is.

OMRON