Új platform a rendkívül rugalmas üzemeltetési és felügyeleti megoldásokhoz

Az új moduláris VisuNet FLX HMI operátor munkaállomás a Pepperl+Fuchs az ATEX/IECEx 2/22 zóna, a Division 2 (a globális tanúsítványok függőben), valamint a nem veszélyes területekre kifejlesztett átfogó működési és felügyeleti rendszereinek része. Ez a termékcsomag számos megoldást kínál, amelyek lehetővé teszik a teljes rugalmasság elérését az automatizálásban.

Az új platformot a petrolkémia, a vegyipar és a gyógyszeripar igényeinek figyelembe vételével fejlesztették ki. A teljesen moduláris felépítés lehetővé teszi a HMI megoldások konfigurálását, amivel maximalizálható a funkcionalitás.

Az új VisuNet FLX sorozat eszközei három alapvető konfigurációban érhetők el a felhasználói specifikációtól függően.

- Hirdetés -

  • 1. HMI-rendszer: teljes HMI-rendszer (különféle megjelenítési lehetőségek Full HD-ban), vékonykliens, PC vagy közvetlen monitor egységgel kombinálva, beleértve a higiénikus kialakítású rozsdamentes acél házat is. Alkalmas önálló például talapzatra vagy támasztókarra történő telepítésre.
  • 2. Panel PC: kijelző (különféle méretű kijelzők Full HD formátumban), vékonykliens, PC vagy közvetlen monitor egységgel kombinálva a panelre szereléshez.
  • 3. Doboz PC: önálló PC vagy vékonykliens közvetlenül a kapcsolószekrénybe történő telepítéshez.

A számos függőben lévő tanúsítással (pl. ATEX, IECEx, NEC500) és a széles körű Pepperl+Fuchs partnerhálózattal kombinálva a VisuNet FLX sorozat egy rugalmasan méretezhető, bővíthető platformot kínál a globálisan használható HMI-megoldásokhoz.

Pepperl+Fuchs

Akár ez is tetszhet