Új vezetővel bővül a Liegl & DACHSER csapata

Malomhegyi Tamás értékesítési vezetőként csatlakozott a logisztikai vállalathoz

Az új vezető a vidéki telephelyek értékesítési csapatának irányításáért felel, valamint feladatai közé tartozik a vállalat jelenlétének erősítése a hozzá tartozó területen.

Malomhegyi Tamás tizenkét év értékesítési tapasztalattal rendelkezik, amelyből négy évet logisztikai vállalatnál szerzett. Piacismerete, szakmai tudása fontos segítséget nyújtanak számára abban, hogy a DACHSER értékesítési stratégiáját kidolgozza, majd az értékesítési csapat tagjaival közösen megvalósítsa azt. A szakember az Óbudai Egyetem műszaki menedzser szakát végezte el, jelenleg a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem mesterképzésén ellátási lánc menedzsmentet tanul.

Az elmúlt években a Liegl & DACHSER Kft. értékesítési csapatát Szontágné Hajnal Zsuzsanna irányította a pilisvörösvári központból. A vállalat forgalmának növekedésével és a vidéki telephelyek erősödésével együtt szükségessé vált az erőforrások bővítése is. Az új szervezeti felépítés szerint immár két értékesítési vezető fogja össze az országos értékesítési csapatot. A szervezethez a nyár folyamán csatlakozott Malomhegyi Tamás a vidéki területekért felel, míg Szontágné Hajnal Zsuzsanna a központi területet irányítja.

- Hirdetés -

„Célom, hogy a hozzám tartozó területeken erősítsük a vállalat hírnevét és jelenlétét is a piacon. Ehhez most minden feltétel adott, hiszen az elmúlt hónapok folyamán a vidéki telephelyeink értékesítési csapata is kiteljesedett, így mindenhol teljes létszámban dolgozunk.” – mondta el Malomhegyi Tamás a pozíciójában elérni kívánt céljairól.

DACHSER / Okosipar.hu