- Hirdetés -

- Hirdetés -

Újra lehet jelentkezni a K&H startup programjára

Ismét lehet jelentkezni a Start it @K&H inkubátorba, március 6-ig – közölte a K&H pénteken az MTI-vel.

A program iparági megkötés nélkül vár olyan csapatokat, amelyek a nemzetközi piacon is versenyképes ötlettel rendelkeznek. Az oktatási és egészségügyi újítások, a mesterséges intelligencia alkalmazása különösen fontos a startupok közösségében, és Magyarországon a digitalizáció is kiemelt feladat – jegyezték meg a piaci elvárásokra utalva.     Az értékelésnél az innovatív ötletek mellett a fenntarthatósági megoldásokat is figyelembe veszik, amit a környezeti szempontok felértékelődése indokol. A fenntarthatóság fogyasztói oldalról éppúgy elvárás, mint a befektetők részéről, akik a környezeti és társadalmi hatásokra ügyelve egyre inkább a környezetbarát fejlesztéseket részesítik előnyben – tették hozzá.

A közlemény szerint a startupokba irányuló beruházások összege tavaly meghaladta a 670 milliárd dollárt, vagyis majdnem a kétszeresére nőtt egy év alatt világszerte.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A pályázaton nyertes vállalkozások számára fél éves mentorálást biztosítanak. A Start it @K&H honlapján olvasható felhívás szerint a kiválasztott csapatok jogosultakká válnak számos ingyenes szolgáltatásra is, emellett szakmai rendezvényeken és találkozókon vehetnek részt.

MTI

Akár ez is tetszhet