Védik a környezetet és a dolgozók egészségét is

Alkatrésztisztítás környezetbarát mosóberendezésekkel – teljes körű szerviz keretében

Az alkatrészek és szerszámok hagyományos hidegtisztítós, oldószeres tisztításához képest a MEWA által kínált biológiai alapon működő alkatrészmosó berendezések környezetkímélő megoldást jelentenek. A MEWA Bio-Circle alkatrészmosó asztalaiban biológiailag lebomló mosófolyadékot használnak, amely nemcsak a környezetet, de a dolgozók egészségét is óvja.

A vízbázisú mosófolyadék nem tartalmaz mérgező vagy gyúlékony oldószereket. Így nem keletkeznek az egészségre káros gőzök, és a szerszámokat vagy az érzékeny gépalkatrészeket sem kell kitenni durva vegyszerek behatásának. A mosófolyadékban található természetes mikroorganizmusok képesek a szerves olajok, zsírok és más kenőanyagok biológiai alapon történő lebontására.

A bérleti szolgáltatásként igénybe vehető ecsetes mosóasztalokat bárhol lehet használni, ahol az elpiszkolódott alkatrészek alapos és környezetkímélő tisztítása nagy jelentőséggel bír. A MEWA Bio-Circle-t a hagyományos hidegtisztítókkal szemben még az élelmiszeriparban is be lehet vetni, amikor például a lerakódott cukrot kell eltávolítani a gépegységekről.

- Hirdetés -

Az üzemek működése szempontjából a mosóasztalok üzembiztonsága is kiemelt fontosságú, amelyet a rendszeres karbantartás biztosít. Ennek során a mosóasztalt feltöltik tisztítófolyadékkal, kicserélik a szűrőket és a kopóalkatrészeket. A MEWA-val kötött szerződés a karbantartást is tartalmazza: a bérelt mosóasztalokat a cég szakemberei nyolc vagy négy hetes időszakonként ellenőrzik. Ezen túl az esetlegesen meghibásodott alkatrészeket 48 órán belül kicserélik.

„Ügyfeleink egy nyolc hetes próbaidőszak során ismerkedhetnek meg a Bio-Circle ecsetes mosóasztalok teljesítményével. Szakemberünk szállítja a helyszínre és helyezi üzembe a kiválasztott egységet, és a továbbiakban ő tartja karban az asztalt. Jelenleg tesztelünk egy olyan többször használható szűrőt, amely még környezetkímélőbbé teszi a Bio-Circle-t. Ha beválik, egész Európában ezt alkalmazzuk majd” – mondta el Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője.

A MEWA BIO-CIRCLE Maxi GT és a MEWA BIO_CIRCLE Mini GT műszaki adatai:
Modell BIO-CIRCLE Maxi GT BIO-CIRCLE Mini GT
Munkaterület 811×520 mm 700×480 mm
Hengerek opcionális standard
Felhasználható műhelyek, ipar, gyártás, élelmiszeripar
Önsúly 55 kg 45 kg
Teherbírás 250 kg 100 kg
Maximális feltöltés 100 liter 100 liter
Teljesítmény-felvétel kb. 700 W kb. 700 W
Szivattyú teljesítménye 40 W / 380 liter / óra 40 W / 380 liter / óra
Hőmérséklet gyári beállítás kb. 41°C gyári beállítás kb. 41°C
Üzemi hőmérséklet 15-48°C 15-48°C

mewa.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet