- Hirdetés -

- Hirdetés -

Elstartol az Abroncsadományozási Program

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén már kilencedik alkalommal hirdeti meg az egész országra kiterjedő Abroncsadományozási Programját. A Hankook Tire kiemelten fontosnak tartja, hogy ez a kezdeményezés – 2020 váratlan kihívásaihoz alkalmazkodva – újra elinduljon. A vállalat idén is segítséget kíván nyújtani olyan országos vagy regionális közhasznú szervezeteknek, amelyek működéséhez kiemelten fontos a biztonságos mobilitás. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2020. június 10. – július 20. között.

Az idei évben is elindul a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, ám

- Hirdetés -

„Magyarország olyan szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg olyan civil szervezet található az országban, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében. Örömünkre szolgál, hogy sürgősségi adományainkkal, valamint az országos abroncsadományozási pályázatunkkal hozzájárulhatunk a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez, közel egy évtizede.” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hankook Tire 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése, amely a Hankook Értékteremtő Program szerves részét képezi. Az elmúlt nyolc évben a cég több mint 18 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatokat ellátó szereplőit. A támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket vagy rászorulókat gondozó, adományozással foglalkozó egyesületek, de köztük találjuk az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is.

Hankook

Akár ez is tetszhet