A Dexterity továbbfejlesztette raklaprakodó szoftverét

Gyors telepítés után jobb áteresztőképességet, alacsonyabb költségeket és nagyobb hatékonyságot ígér a Dexterity, a raktári robotok intelligens vezérlőszoftvereinek egyik legnagyobb fejlesztője. A vállalat videóban számolt be róla, hogy megjelent raklap fel- és lerakodó szoftverének (PDP) 3.0-s verziója, ami még rugalmasabb műveleteket tesz lehetővé.

A Palletizing and Depalletizing (PDP) 3.0 szoftverkiadás szolgáltatók, kiskereskedők, ruházati gyártók és más anyagmozgató cégek számára tartalmaz magas minőségű funkciókat, hogy bővíthessék robotizált raklapkezelői műveleteik automatizálását.

  • Print and Apply integráció – A PDP 3.0 automatizálja a csomagcímkézési folyamatokat.
  • Raklapok rendezése – a raklapok felrakodására fordított idő minimalizálásával növeli a munkaállomások kihasználtságát.
  • Gördülő kocsik rakodása – A raklapokon túl gördülő kocsik be- és kirakodására, illetve mind dobozok, mind pedig műanyag tárolóedények kezelésére is képes.
  • Fly-by vonalkódolvasás – A gyorsabb vonalkódolvasásnak köszönhetően a PDP 3.0 alig lassul a raklapokra történő be- és kirakodás során, ami nagyobb áteresztőképességet jelent a raktári munkafolyamatokban.
  • Válogatás raklapokra – A PDP 3.0 képessége, hogy a termékeket közvetlenül a raklapokra válogatja le, új szintet jelent a logisztikai műveletek hatékonyságában.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A gyártó mindemellett egyszerű és gyors (48 óra) üzembe helyezést, azonnal növekvő termelékenységet, könnyű integrációt és teljes életciklus-támogatást (Dexterity Hypercare) ígér a szoftvercsomaghoz.

Gábor János, NEW technology

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet