A gyártási hatékonyság forradalmasítását ígéri a Cetec ERP

A napokban jelentette be a Cetec ERP, hogy a texasi Design 2 Part Show-n állítja ki iparágvezető szoftverét, amely a gépgyártó- és fémfeldolgozó vállalkozások egyedi igényeihez illeszkedik. Ennek időpontja 2024. március 13-14. – írta az industrialmachinerydigest.com.

A CETEC ERP-RŐL

A Cetec ERP küldetésének tekinti, hogy a XXI. századba vezessen olyan, egyébként jól jövedelmező cégeket és vállalatokat, amelyek évtizedeken át ellenálltak az elkerülhetetlennek: a modernizálásnak. A Cetec ERP az elmúlt nyolc évben különösebb marketingkampány vagy kockázatitőke-finanszírozás nélkül vezetett át több száz vállalatot az alacsonyabb költségű ERP-technológia új generációja felé, olyanokat, amelyek nehezen szakadtak el örökölt platformjaiktól. Ezzel a szóban forgó cégek dollárszázezreket spóroltak.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Cetec ERP személyre szabott megoldásokat kínál a gépgyártók és a fémfeldolgozók számára, átfogó funkciócsomagot biztosítva a működési hatékonyság növeléséhez. Intelligens ütemezéssel a szoftver optimalizálja a gyártási határidőket, amelyekhez igazodva racionalizálja az erőforrásokat, a legpontosabb szállítást biztosítva a partnerek számára. Készletgazdálkodási rendszere valós idejű átláthatóságot biztosít, az esetleges készlethiányok kockázatának minimalizálása érdekében pedig precíz készletkövetést biztosít. Hatékony munkaköltség-számítási eszközei megkönnyítik a pontos termelési költségkalkulációt, lehetővé téve az optimálisabb döntéshozatalt és pénzügyi ellenőrzést.

A vonalkódolvasás zökkenőmentes integrációja növeli az adatpontosságot és gyorsítja az adatrögzítő folyamatokat, minimálisra redukálva az esetleges emberi hibákat bizonyos folyamatokban. Az üzemi műveletek számára a Cetec ERP valós idejű adathozzáférést biztosít, lehetővé téve a megrendelések hatékony kezelését és javítva a teljes termelési folyamatot. A szigorú minőségirányítási modul biztosítja a minőségi előírások betartását, elősegítve ezzel a kiváló minőségű termékek előállításával és szállításával a vevői elégedettséget.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Vörös István, Okosipar.hu

- Hirdetés -