Az aukció fénypontja: Géppark fizetésképtelenségből a fémipar számára

Még november 20-ig egy cseh cég csődvagyonából származó kiváló minőségű fémmegmunkáló gépeket bocsátanak aukcióra a Surplex.com oldalon.

A fémipar a költségek optimalizálása és a termelési szabványok egyidejű fenntartása miatti folyamatos nyomással néz szembe. Itt a használt gépek stratégiai megoldást kínálnak a pénzügyi kihívásokra anélkül, hogy a munka minőségét veszélyeztetnék. Az ellenőrzött használt gépekbe való beruházás okos döntés, különösen olyan időkben, amikor a piac gyorsan változik, és a vállalatoknak fenntarthatóan kell cselekedniük.

A Surplex ipari aukciósház újra és újra kiváló minőségű használt gépeket kínál árverésre. Jelenleg egy átfogó géppark árverése folyik egy fémfeldolgozó cég csődvagyonából Dobroměřice-Louny-ban, a Cseh Köztársaságban. November 20-ig az érdeklődők 100 termékre licitálhatnak. A kiemelkedő tételekhez tartoznak:

- Hirdetés -

  • AGIE huzalos és süllyesztékes szikraforgácsoló gépek
  • TOS szerszámélező gépek és egyetemes csúcsesztergagépek
  • iMACHINE startlyukfúró szikraforgácsoló gép
  • LINDE elektromos targonca

Ezek mellett a top tételek mellett továbbá kettős köszörűbakok, fém szalagfűrészek és oszlopos fúrógépek is elérhetők, amelyeket számos mérőműszer, szerszám és műhelyfelszerelés egészít ki. Ezek a berendezések jelentős erőforrást kínálnak a hatékonyságukat növelni kívánó fémmegmunkáló vállalatok számára.

A gépek megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges. A Surplex végigkíséri az érdeklődőket a teljes aukciós folyamaton – a tanácsadástól a lebonyolításig. A Surplex átlátható, megbízható és felhasználóbarát szolgáltatást nyújt, amelyet részletes termékleírások, professzionális támogatás és olyan választható szolgáltatások egészítenek ki, mint a szétszerelés, a szállítás és a vámügyintézés.

Surplex

- Hirdetés -

- Hirdetés -