Az MQTT protokoll új mércét állít fel a kapcsolódás és a biztonság terén a Softing Industrial Secure Integration Server szolgáltatásában

A Softing Industrial Secure Integration Server (SIS) már az MQTT protokollt is támogatja. Ez javítja a csatlakoztathatóságot és az adatintegráció biztonságát az IT/OT felhőalkalmazásokban.

A Softing Industrial Secure Integration Server (SIS) strukturált megoldást kínál összetett szerverarchitektúrákhoz. A különféle OPC UA szervereket automatizálási szinten egyesíti a hozzájuk tartozó címterekkel. Ez lehetővé teszi ezen címterek szabványos, az OPC UA Companion Specification szerinti leképezését. Az így biztosított adatok ezután szabványosított OPC UA interfészen keresztül érhetők el az IoT felhőalkalmazások számára.

A SIS legújabb verziója, a V1.30 integrálja az MQTT protokollt (3. és 5. verzió), biztonságosabbá és rugalmasabbá téve az adatintegrációt. A legjelentősebb előnyök többek között:

- Hirdetés -

- Hirdetés -

√ MQTT Publisher & Subscriber: Kétirányú adatforgalmat tesz lehetővé a hatékony kommunikáció érdekében.
√ MQTT hitelesítési beállítások: Biztonságot és az azonosítást hoz létre a az ügyfelek és a brókerek között különféle hitelesítési eljárásokkal, például névtelenséggel, felhasználónévvel vagy tanúsítványokkal.
√ MQTT Store&Forward funkció: Véd az adatvesztés ellen.
√ Különféle közzétételi módok és „dinamikus hasznos terhelés”: Nagyfokú rugalmasság garantálása a különböző adatkövetelményekhez.
√ Akár 25 MQTT csatlakozás: Zökkenőmentes kommunikáció és méretezhető megoldás.

„Az MQTT protokoll a Secure Integration Serverünkbe történő integrálása alátámasztja az ipari adatintegráció fejlett megoldásai iránti elkötelezettségünket – magyarázta Andreas Röck termékmenedzser. – A megnövelt biztonsági és kapcsolódási funkciók új lehetőségeket nyitnak meg az ügyfelek számára a hatékony és megbízható adatátvitel terén.”

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Softing

- Hirdetés -