Bővülő expressz csomagkézbesítési szolgáltatás

A Gebrüder Weiss Express határokon átnyúló szolgáltatását kiterjeszti az e-kereskedelemben. Az EU, az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland és Izrael területén 2022-re akár 25 millió csomagot is kiszállíthatnak – írja közleményében a Gebrüder Weiss.

A sanghaji székhelyű Gebrüder Weiss Express China ambiciózus növekedési célokat tűzött ki. A határokon átnyúló e-kereskedelmi vegyesvállalat 2022-re az előző évhez képest több mint háromszorosára, 25 millió csomagra kívánja növelni szolgáltatási volumenét. Miután az osztrák vállalat a közép- és kelet-európai országokra összpontosított, ma már az egész Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Izraelben kínál last-mile kézbesítési szolgáltatásokat. 2022 januárjában 23 alkalmazottat foglalkoztató irodát nyitottak meg Guangzhouban. A Gebrüder Weiss Express 2020-ban jött létre, amely a 2017-ben létrehozott Gebrüder Weiss China e-kereskedelmi részlegből fejlődött ki.

„Vámkezelést, hatékony és gyors last-mile szállítást kínálunk” – mondta Stan Chen, a Gebrüder Weiss Express China ügyvezetője. „A kínai és a nyugati e-kereskedelmi vállalatokkal kialakított, valamint az új partnerségek lehetővé tették számunkra, hogy bővítsük szolgáltatási spektrumunkat. Most már a világ számos legnagyobb e-kereskedelmi piacát lefedhetjük.”

- Hirdetés -

Globális hálózat épül

A jelentős globális logisztikai hálózatának köszönhetően a Gebrüder Weiss Express a csomag célállomásához közeli repülőtereken, helyben intézi a vámkezelést. A közép- és kelet-európai országokban az egyik last-mile szolgáltatást nyújtó kézbesítési partner a DPD Austria csomagküldő vállalat, amelynek a Gebrüder Weiss partnere és részvényese. A Gebrüder Weiss Express minden célpiacon helyi szakértőkkel dolgozik.

Növekedési potenciál

„Továbbra is hiszünk a határokon átnyúló e-kereskedelemben rejlő lehetőségben. Ez az ágazat növekszik, s arra számítunk, hogy Kína és a nyugati országok közötti csomagküldemények mennyisége az elkövetkező években növekedni fog” – hangsúlyozza Stan Chen. „Globális hálózatunknak és tudásbázisunknak köszönhetően speciális megoldásokat tudunk kínálni az e-kereskedelmi vállalatoknak.”

Gebrüder Weiss

Akár ez is tetszhet