Ismét a világot megváltoztató cégek között a Schneider Electric

A Schneider Electric is szerepel a Fortune magazin idei „Change the World” listáján, amely az üzleti stratégiájuk és működésük révén leginkább pozitív társadalmi és környezeti hatásokat kifejtő vállalkozásokat rangsorolja.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat már negyedik alkalommal szerepel a Fortune listáján, amit idén szeptember végén mutattak be. A magazin a mérhető társadalmi hatás, az üzleti eredmények és az innováció mértéke alapján értékeli a jelölteket.

A Fortune minden évben keresi az új, a közelmúltban nagy hatást kifejtő vállalatokat, több hónapot szentelve a jelöltek felkérésére és értékelésére. A magazin újságíróiból álló csapat ezután önállóan vizsgálja meg az egyes jelölteket. A végső listát a Fortune szerkesztői állítják össze a magazin saját tudósításai és elemzései alapján.

- Hirdetés -

A „Change the World” listán való szereplés a legújabb a számos elismerés és díj közül, amelyeket a Schneider Electric minden évben kiérdemel a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) területen nyújtott teljesítményéért. Ezek együttesen tükrözik a vállalat tartós elkötelezettségét nem csak a fenntarthatóság, de olyan innovatív termékek és szolgáltatások nyújtása mellett is, amelyek segítenek a cégeknek, egész iparágaknak, a kereskedelmi és lakóépületek üzemeltetőinek, valamint egész gazdaságoknak abban, hogy energiahatékonyabbá és rugalmasabbá váljanak, világszerte megváltoztatva ezzel az emberek életét.

Schneider Electric