- Hirdetés -

- Hirdetés -

Optimális jelölés a sikeres folyamatokért!

Pontosabb munkavégzés = kevesebb hiba, elégedettebb ügyfelek

A DURABLE cég Európa vezető irodaszer gyártó cégei közé tartozik. A DURABLE széleskörű és innovatív termékportfoliója nem csak az irodai termékek esetében mérvadó, de meghatározó szerepet tölt be a termelő és logisztikai cégek életében is.

Lean menedzsment – a hatékonyabb működés lehetősége irodájában és cégében!

A Lean módszer a világ egyik legelterjedtebb menedzsment metódusa, melynek célja, hogy a vállalat, munkafolyamatainak hatékonyabbá tétele által, minél gazdaságosabban állítsa elő a termékeit, szolgáltatásait. Ebben kulcsszerepet játszik a cég adminisztrációs folyamatainak optimalizálása, melyben kiemelkedő eredmények érhetők el a DURABLE termékek használatával.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Shop Floor Menedzsment (azaz a termelővállalatok irányításához szükséges termelési folyamatok menedzselése) egy hatékony módszer cégünk folyamatainak hatékonyabbá tételére. A gyártási riportok és egyéb termelési információk átláthatósága és könnyű megértése kiemelkedő szerepet játszik a shop floor menedzsmentben. Kis erőfeszítéssel az anomáliák megszűntethetők a kulcsfontosságú mérőszámok napi szintű szemléltetésével, illetve zavaró tényezők bemutatása által. A szükséges módosítások mielőbbi felismerése és kommunikálása kulcsszerepet játszik a folyamatok fejlesztésében.

A DURABLE kiválóan használható rendszerező és információs termékeket kínál, amelyek támogatják a shop floor menedzsment folyamatokat a gyártás, logisztika és adminisztráció területén. Megfelelő feliratozással csökkenthetők a költségek:

  • a dolgozó könnyebben, gyorsabban tájékozódik = gyorsabb munkavégzés
  • pontosabb munkavégzés = kevesebb hiba, elégedettebb ügyfelek

DURAFRAME® MAGNETIC

A DURAFRAME® MAGNETIC infokeret, kiválóan alkalmazható a lean folyamatokban és a shop floor managmentben, az információ rendszerezésére, átadására egyaránt. Sőt a DURAFRAME® MAGNETIC TOP lehetővé teszi, hogy fejlécezzük, ezáltal még átláthatóbbá, egyértelműbbé tegyük az átadni kívánt információkat. Ezen folyamatok esetében legtöbbször mágnes táblákon, illetve termelő gépeken kerülnek DURAFRAME® MAGNETIC keretben kihelyezésre az információk, viszont gondoljunk a vendéglátóipar vagy üzemi konyhák hűtőire is ahol professzionális megoldást nyújt a HACCP NAPLÓK kihelyezésére.

Tudta Ön is?

A DURAFRAME® MAGNETIC speciális típusa hátlappal is rendelkezik, így rácsos, lyukas fém felületeken használva a dokumentum megvédhető az esetlegesen kialakuló párától.

VARIO® bemutatótábla tartó rendszerek – Információ kihelyezése Falra, Asztalra, Padlóra

A VARIO® termékcsalád erős, strapabíró, egyben jól kihasználható bemutatótábla tartó rendszer, amely ideálisan használható ipari termelőegységekben, raktárakban, konyhákban, üzemek, irodák  sőt üzletek területén is.

Számos variációban elérhető A5, vagy A4 panelekkel, asztali, fali vagy padlóállválnyos kivitelben. 5, 10, vagy akár 20 db panel számára. A tartók minden esetben robusztus, fémből készülnek, míg a panelek, rugalmas PVC keretből, antireflex fóliával ellátva, melynek köszönhetően minden megvilágításban remekül olvasható a bennük elhelyezett dokumentum tartalma, szkennelhető, fénymásolható. A panelek különböző színekben elérhetők, segítve az információk rendszerezését, vagy a vállalati színekhez történő igazodást.

Ezek a tartóelemek kiválóan alkalmasak üzemek egészségügyi és biztonsági tájékoztatóinak, gépek üzemeltetési útmutatójának és számos egyéb tájékoztató dokumentum elhelyezésére.

A DURABLE 5 év garanciát vállal a VARIO® termékekre hosszú távon támogatva vállalatának működését.

VARIO® Magnet Wall

A VARIO® Magnet Wall egy mágneses hátlappal ellátott fém konzol, amelybe A4 méretű Sherpa display elemeket rögzíthetünk. A konzol gyorsan és könnyedén rögzíthető bármely fém tárgyra, így akár polcokra, vagy épp gépek külső felületére, melynek köszönhetően az adott biztonsági figyelmeztetés, vagy kezelői útmutató mindig szem előtt lesz!

Első látásra talán bonyolultnak hangzó rendszerek kialakítása nagyban hozzájárul vállalatának hatékony működéséhez, csökkenéséhez. Ha mégis elveszne a lean menedzsment, shop floor vagy a DURABLE széles választékának útvesztőiben, forduljon bizalommal a DURABLE szakembereihez.

Optimalizálja folyamatait most a DURABLE termékek segítségével!

További információk

Durable

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet