TECHference Ipari Konferencia: fotovoltaikus erőművek, megújuló energiaforrások

A 2022-es TECHference Ipari konferencia és kiállításon bemutatkozó cégek közül a Photon Energy standján igazán válságálló és költséghatékony megoldásokat láthattunk az elszálló energiaárakra. A megújuló forrásból származó energiaforrások Mózes József ügyvezető igazgató szerint jelentős szeletet képviselnek a krízisre adható válaszokból, ezért hasznos volt megmutatni a lehetőségeket új potenciális partnereknek.

„Számos ügyféllel tudtam beszélgetni a konferencián, pedig mi kívülről jövünk ebbe a high-end környezetbe. Számunkra nagyon jó lehetőség volt, nagyon sok új kapcsolatunk lett” – mondta a TECHference-ről a cégvezető. Mózes József hozzátette: rendkívül fontos a személyes találkozás, hiszen mindenki teljesen egyedi helyszínen és feltételek mellett, más-más fogyasztói profillal rendelkezve telepít megújuló energiaforrást. Ezt pedig mind meg kell beszélni.

Az ügyvezető megjegyezte: mivel elsődleges céljuk az új kapcsolatok építése, illetve a potenciális ügyfelek megtalálása, eleve nélkülözhetetlenek számukra az ilyen konferenciák, de nagyon fontos hozadéknak tartja mindazt az információt és iránymutatást is, amit egy ilyen eseményen a cutting edge technológiákról lehet megismerni.

- Hirdetés -

Az idei TECHference november 23-24-én lesz, az inárcsi Flow Hotel****-ben. Jegyek Early Bird kedvezménnyel október 31-ig elérhetők a rendezvény weboldalán: https://techference.hu/.

MAJOSZ, HUNGEXPO, IVSZ és ISOFÓRUM tagok számára 25% kedvezmény biztosított minden jegytípusból!

Kövesd a konferencia híreit és folyamatosan bővülő programját a TECHference.hu-n, illetve a rendezvény LinkedIn oldalán!

Gábor János, NEW technology