- Hirdetés -

- Hirdetés -

Három emelet magas ajándékdobozban érkezett a karácsonyi meglepetés a Városligetbe

Óriási, három emelet magas ajándékdobozban érkezett az E.ON Hungária Csoport ünnepi meglepetése a Városligetbe. A kétméteres masnival átkötött jelképes karácsonyi ajándékcsomag egy Magyarországon először látható digitális megoldást rejt: óriási, 78 négyzetméteres LED felületen, a 3D filmeknél megszokott térhatásban lehet bepillantani a doboz belsejébe és élhetjük át a karácsony hangulatát.

A térhatású animáció, amely egy kedves hóemberrel hozza el a karácsony varázslatos hangulatát, a Műjégpálya nyitvatartási idejében látható minden nap. Az E.ON emellett hétvégenként egy kedves családi élményt is kínál a jégpályára érkezőknek, akik egy hagyományos fakutya többszemélyes, családi változatán korcsolyás „angyalkák” segítségével készíthetnek fényképeket.

Az óriás kivetítőkön alkalmazott 3D-s technológia az egész világon újdonságnak számít, néhány bejárta a világsajtót is. Tokióban egy teljesen valósághű, 4K felbontású óriásmacska kápráztatta el a járókelőket egy hatalmas 3D-s kivetítőn, Szöülban pedig egy grandiózus és lenyűgöző óceáni hullám jelent meg egy épület falán.

- Hirdetés -

Az E.ON Hungária Csoport ügyfeleinek kínált termékeiben és szolgáltatásaiban egyaránt törekszik az innovatív, digitális megoldások bevezetésére és alkalmazására, ugyanez a szemlélet érvényesül karácsonyi aktivitásaiban is. Az elmúlt években egyebek mellett „fényszarvasokkal húzott” villamosokkal, karácsonyi nappalit idéző, fűtött busz- és villamos megállókkal, a legutóbb pedig növények zenéjét közvetítő megállókkal kedveskedett a vállalatcsoport.

A háromdimenziós animáció január 1-én látható utoljára. Az ünnepek elmúltával az installációt lebontják. Az építmény borítását nem dobják ki, hanem fenntarthatósági szempontokat figyelembe véve tartós bevásárlótáskákat készítenek belőle.

A hatalmas 3D-s karácsonyi animációról készült videó itt érhető el, illetve a teljes animáció egyben is megnézhető.

E.ON

Akár ez is tetszhet