A CERATIZIT az értékesítésben erősít

A CERATIZIT bemutatta új műszaki mérnök-értékesítés vezetőjét, Steve Smith-t. A szakember 42 éves ipari tapasztalattal szolgálja ki a vállalat észak-dakotai és minnesotai ügyfeleit – írja az Industrial Machinery Digest.

Steve Smith szakterülete a short-hole és deep-hole fúrás, esztergálás, marás és a fejlett szerszámanyagok, köztük a kerámia, a bór-nitrid (CBN) és a polikristályos gyémánt (PCD). A gépi megmunkálás és a műanyag fröccsöntéses szerszámkészítés tanulmányai mellett az Anoka Technical College intézményébe járt, és különböző gyártással kapcsolatos képzéseken vett részt. Emellett Steve Smith szakmai vezetési stílusát a Kaizen lean stratégiák alapozzák meg, amelyek képessé teszik a termelési csapatokat a kiemelkedő teljesítményre.

„Iparágunk folyamatosan fejlődik, és amikor a tudásomat mások javára fordítom, akkor vagyok a legjobb formában” – jegyezte meg Smith. „A termelékenység hatékonyabbá tétele befektetést jelent a terület vállalataiba, embereibe és közösségébe. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak.”

- Hirdetés -

A hadsereg veteránjaként Steve Smith több sportágban is önkéntes edzőként tevékenykedett a Speciális Olimpián – sportrendezvény az értelmi- és testi fogyatékossággal élő gyermekek és felnőttek számára.

A CERATIZIT Group részeként a CERATIZIT USA kiváló minőségű szabványos és egyedi szerszámokat tervez és gyárt a fémmegmunkáló ipar számára. A CERATIZIT USA az Illinois állambeli Schaumburgban található székhellyel megoldásokat és szolgáltatásokat kínál számos különböző iparági szegmens számára, beleértve az autóipart, a repülőgépipart és az energiaipart. A CERATIZIT USA magasan képzett munkatársaival, kiterjedt termékportfóliójával és a nemzetközi fegyverkereskedelmi szabályzat (ITAR) regisztrációjával a gyártók számára a maximális termelékenységhez és költséghatékonysághoz szükséges teljes körű alkalmazásmérnöki, szolgáltatási és képzési támogatást nyújt.

NEW technology magazin