Előadóknak hirdetett pályázatot a Hannover Messe

A németországi vásárcsarnok olyan, iparban és technológiai ágazatokban érdekelt szakemberek számára írt ki előadói pályázatot, akik részt vennének a Messe mentori programjában. Kikötés, hogy a pályamunkák mindegyike ipar 4.0-ra jellemző trendtémát (mesterséges intelligencia és gépi tanulás, energiagazdálkodás, karbonsemleges termelés, hidrogén- és üzemanyagcellák stb.) dolgozzon fel.

A Messe felhívása azoknak a potenciális kiállítóknak vagy partnereknek szól, akik a világ vezető ipari szakkiállításán egy-egy előadás tartásával is szeretnék gazdagítani a programot. Ezt négyféle fórumon tehetik meg:

  1. Ipar 4.0, amiben a hangsúly a hálózatokban történő értékteremtésen van. Ez magában foglalja az ipar 4.0 következő szintjeit, köztük az eszközadminisztrációt, a gépi tanulást, a felhő megoldásokat, a speciális számítástechnikát, valamint az adattereket.
  2. Az Energy 4.0 fórumon belül az energiabiztonságot, a klímasemlegességet, az energiaátmenet digitalizálását és a fenntarthatóságot érdemes tárgyalni.
  3. Az ipari vezeték nélküli és 5G kategóriában az új kommunikációs szabvány által megnyíló ipari lehetőségeket kell vizsgálni – a megbízhatóság, az alacsony késleltetési idő, valamint az átfogó IIoT-kapcsolat és a mindezekből következő új alkalmazások szempontjából.
  4. Az Industrial Startup színpad az alapítók platformjaként szolgál, reflektorfénybe állítva az ipar forradalmi megoldásait és üzleti modelljeit.

A beküldési határidő 2023. február 10.

Gábor János, NEW technology

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#