Hatékonyabb hidrogénnyomás-mérés a biztonságosabb jövőért

KELLER 23SY-H2/23SY-Ei-H2

A KELLER 23SY-H2 sorozatú nyomástovábbítói, valamint a 23SY-Ei-H2 sorozatú, gyújtószikramentes ATEX-irányelveknek megfelelő eszközök hosszú élettartamukkal és nagyfokú pontosságukkal megbízható megoldást nyújtanak minden hidrogénalkalmazáshoz.nyom

A 23SY-H2 szériát alacsony rideg törési arány jellemzi, ami a távadók gyártásához használt rozsdamentes acél magas nikkeltartalmának köszönhető. Ráadásul az aranyozott membrán biztosítja, hogy a hidrogén diffúziója minimálisra csökkenjen.

A nyomástovábbítók a teljes hőmérséklettartományban kompenzációt képeznek, s ezáltal kivételes hosszútávú stabilitást biztosítanak.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A KELLER 23SY-H2 és 23SY-Ei-H2 sorozatú nyomástranszmittereket a legkülönbözőbb területeken használhatják, többek között a hidrogén előállítása és termelése, a szállítás, a hidrogéntöltő állomások felügyelete, valamint a hidrogén elszigetelése és tárolása során.

Realizálható előnyök

A KELLER 23SY-H2 sorozat kiváló minőségű nyomásmérő megoldást nyújt, amely számos területen előnyt jelent az alkalmazások széles skáláján. Az elérhető különböző pontossági osztályok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a saját igényeikhez igazítsák az eszközöket. A rozsdamentes acélötvözetek minimális anyagszilárdságot biztosítanak, s az aranyozott membrán elősegíti a hidrogéndiffúzió csökkentését. Emellett a folyamatcsatlakozásokat fémmel zárták le, a precízen hegesztett kialakítás pedig hatékonyan megelőzi a hidrogénszivárgást. A mérőközeggel érintkező elasztomerek nélkül működik, ami hosszútávú stabilitást és élettartamot biztosít. Az ATEX-irányelveknek megfelelő változat gyújtószikramentes folyamatot tesz lehetővé veszélyes környezetben is. Mindezen jellemzők együtt teszik a KELLER 23SY-H2 sorozatot ideális eszközökké számos ipari alkalmazás számára.

KELLER

- Hirdetés -