Innovatív megoldással fokozza a hazai pálya hangulatát az MLSZ az Eb előtt

A ciprusiak és az írek elleni meccsen is elérhető lesz a MLSZ FanXP alkalmazás, amelyen keresztül a szurkolók képeket küldhetnek a stadionba

Az Eb-hangulat és szurkolói élmény növelésére két mérkőzésen is elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazása, melyen keresztül a távoli drukkerek is kifejezhetik támogatásukat a nemzeti csapat felé. A mérkőzéseken a magyar szurkolók egy applikációt használva képet küldhetnek az újpesti Szusza Ferenc Stadion kijelzőire – legyenek bárhol a világban.

A Ciprus és az Írország elleni felkészülési mérkőzéseken ismét elérhető lesz az MLSZ FanXP alkalmazás, amellyel a meccs előtt és közben fotót küldő drukkerek az újpesti Szusza Ferenc Stadion óriáskivetítőjén és a pálya melletti LED falon is megjelenhetnek majd. A digitális újítás ezzel ismét lehetőséget ad a magyar válogatott szurkolóinak a játékosok extra támogatására és a hazai pálya érzetének növelésére.

- Hirdetés -

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a nemzeti válogatott mérkőzésén ismét segíthetjük a magyar szurkolókat a technológiánkkal. Rengeteg olyan embernek szereztünk már örömet Európa-szerte, akik nem tudnak eljutni kedvenc csapatuk mérkőzéseire, és most is szeretnénk egy kis boldogságot csempészni a szurkolók életébe a megoldásunkkal.” – mondta Vecsernyés Tamás, az alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions Kft. ügyvezetője.

Forrás: Seyu

Hozzátette: „Az Európa-bajnokság előtt kiemelten fontos, hogy a szurkolók közel érezhessék magukat a csapathoz, és kifejezhessék támogatásukat a játékosok felé. Bízunk benne, hogy a távoli drukkerek bevonásával egy kicsit mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a válogatott mérkőzése újra egy igazi országos közösségi élmény, egy ünnep legyen, a stadionon belül, és kívül is.”

Seyu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet