Iránytű a digitalizáláshoz

Hozz hatékony üzleti döntéseket a gyártási adataid segítségével

Az automatizált iparvállalatok számára egyre fontosabb feladat felfedni a termelés gépi adatainak összefüggéseit a hatékonyabb gyártás érdekében. E cél felé azonban számtalan módon el lehet indulni. Bármelyiket is választod, három mérföldkövet érintened kell az út során:

  1. GYŰJTS! Legyen elég – de nem feleslegesen sok -, jó minőségű adatod a gyártási folyamataidról! Az adatok hűen fognak szolgálni abban, hogy az állásidők minimalizálásával csökkentsd a veszteséged, illetve megágyazz a különböző elemző és tanuló algoritmusoknak.
  2. ELEMEZZ! Tárd fel az összefüggéseket, kövesd nyomon akár valós időben a gyártási eseményeket, illetve elemezd azokat visszamenőleg is, hogy adataidból értékes információ születhessen, és ennek segítségével kiszűrhesd az anomáliákat!
  3. CSELEKEDJ! Nem elég, ha van egy jól működő termelésfeglügyeleti rendszered! Ahhoz, hogy jobb gyártási eredményeket érj el, szükséges az is, hogy ténylegesen jobbító akciókat hajts végre – avatkozz is be a gyártási folyamatokba – méghozzá ott, ahol szükséges!

Ha a termelésed gépi adatainak segítségével Te is szeretnél hatékony üzleti döntéseket hozni, de még nem vagy biztos benne, hogy melyik úton indulj el, vagy a jó úton jársz-e, keress bennünket bizalommal! Weboldalunkon megismerheted a fontos elméleti szempontotokat a gyártásfelügyeleti rendszerek bevezetésével kapcsolatban. Ha pedig a gyakorlatra is kíváncsi vagy: nézz bele saját fejlesztésű, platformfüggetlen gyártásfelügyeleti rendszerünk, a WaMeWo interaktív demójába !

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Szenvedélyünk az átlátható gyártásdigitalizálás! Tevékenységünk középpontjában az i4.0/IoT megoldások, ipari szoftverek fejlesztése, a gyártás- és gépfelügyelet, valamint az adatgyűjtés, -tárolás, -feldolgozás és adatvizualizáció állnak.

indeveyes.com

- Hirdetés -