- Hirdetés -

- Hirdetés -

Keller AG: Több, mint egy vállalat

A KELLER név immár 1974 óta jelent egyet a nagy pontosságú nyomásmérési technológiával. A svájci vállalat közel fél évszázad alatt halmozta fel gazdag tapasztalatát.

A két testvér, Tobias és Mike Keller 2019-ben vették át a családi vállalkozás irányítását, ők a második generáció, amely vezeti a társaságot. Édesapjuk, a fizikus Hannes W. Keller alapította a svájci székhelyű vállalatot. Számukra az élet nemcsak a fejlődésről szól, hanem arról is, hogy fenntartható módon alkalmazkodjanak a piac folyamatosan változó igényeihez. Olyan aktuális kérdésekre összpontosítanak, mint az ipar 4.0, a dolgok internete (IoT) és a különböző egyedi megoldásokra.

A kiválóan működő, prémium minőségű termékek előállításánál az egyik legfontosabb tényező az emberi munkaerő, akik nap mint nap a szívükkel-lelkükkel és proaktivitásukkal dolgoznak azért, hogy pontos, megbízható termékeket kapjanak az ügyfelek. Az igazi sikertörténetekhez nem csak egyetlen emberre van szükség.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Erős gyökereivel és nyitott szellemiségével a KELLER a jövőbe tekint annak érdekében, hogy csapatként oldja meg az előtte álló kihívásokat.

Keller-druck.com

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet