Leltárszkennelő robottechnológiát fejleszt a Brain Corp és a Dane Technologies

A robotikai operációs rendszereket készítő Brain Corp, valamint az egészségügyi, ipari és kiskereskedelmi piacokra innovatív elektromos segédberendezéseket tervező, fejlesztő és gyártó Dane Technologies partnersége szintet lép. A cél, hogy közösen fejlesszék a kiskereskedelemben alkalmazható készletolvasó technológiákat. Ezek a Brain Corp új generációs robotikai platformjára épülnek majd – .

A leendő platform a Brain Corp – jelenleg több mint 30 ezer kereskedelmi egységben működő autonóm robotokat irányító – BrainOS robotikai platformjának legújabb fejlesztését jelenti. Ezzel egyben megalapozza az intelligens robotikai megoldások következő generációját, amely további kereskedelmi ágazatokban lesz alkalmazható.

Az új projekt mindkét közreműködő vállalat erősségeivel számol: hasznosítja a Brain Corpnak az AI és az autonóm technológia terén szerzett vezető szakértelmét, valamint épít a Dane Technologies kiskereskedelmi technológiai megoldások gyártásában és bevezetésében szerzett széles körű tudására.

- Hirdetés -

Az együttműködés központi célja, hogy a kiskereskedők számára új és fejlett robotikai megoldásokat kínáljon az intelligens készletgazdálkodás és más alkalmazások terén a termelékenység és a hatékonyság növelésének érdekében.

„Nagyon örülünk, hogy új dimenzióba lép partnerségünk a Dane Technologies-szal, amelynek eredményeképpen a leltárszkennelő kiskereskedelmi megoldások következő generációs technológiáját dobhatjuk a piacra”, nyilatkozta John Black, stratégiaért felelős vezető alelnök. „A kiskereskedelem gyorsan fejlődő ágazat, nagy lehetőségekkel”, folytatja, „és ez az együttműködés arra összpontosít, hogy olyan robotmegoldásokat kínáljunk, amelyek megkönnyítik a kiskereskedők életét, ugyanakkor hozzájárulnak ahhoz is, hogy üzleteik még hatékonyabban működjenek.”

Vörös István, Okosipar.hu