Okos épület vezérléssel az energiahatékonyságért

Az otthonokban, iskolákban és a vállalkozásoknál is elsőszámú kérdéssé vált idén az energiatakarékosság. A lakossági felhasználók és a cégek egyaránt keresik azokat a lehetőségeket, amelyek csökkentik kiadásaikat. Ez a helyzet újabb lökést adhat az elmúlt években már eleve egyre népszerűbb okosotthon-, illetve okosépület-rendszerek elterjedésének, hiszen ezekkel a megoldásokkal nagyobb fokú energiamegtakarítás is elérhető. A Visual Europe Project Kft. projektjének köszönhetően egységesíti és tudományosan validálja a világszerte használt különféle megoldásokat. 

SMART BUILDING

Személyre szabott, automatizált rendszereink magas szintű kényelmet, teljes biztonságot és optimális energiafogyasztást kínálnak a mindennapokban. Az automatizált rendszer működtetéséhez csak egy mobiltelefonra vagy tabletre van szüksége, amelyről egy kezelőfelület segítségével az otthon minden funkciója irányítható.

- Hirdetés -

DIGITÁLIS OKTATÁS

A Visual Europe digitális távoktatási rendszerét, tanárok közreműködésével, hazai fejlesztők készítették, ügyfélszolgálata magyar nyelven, a nap 24 órájában elérhető. A rendszer a közoktatásban és a felsőoktatásban egyaránt használható. Segít a diákok és tanárok közötti kommunikáció megteremtésében, továbbá növeli a tanulási hatékonyságot.

FUNKCIÓK
  • Videóközvetítést biztosít a tananyagról, élőképet ad a táblára író tanárról
  • Valós idejű kérdezési lehetőséget teremt a diákok számára
  • Gyors teszteket tesz lehetővé, amelyekkel felmérhető, mennyire tudta az oktató átadni a tananyagot
  • Könnyű számonkérési lehetőségeivel akár a dolgozatok is kiválthatók
ELŐNYÖK
  • a közvetítés visszanézhető, megosztható
  • jegyzetek készíthetők a videó adott pillanataihoz
  • a rendszer támogatja az önálló tanulást

Az épületben minden eszköz egyetlen platformon keresztül vezérelhető, otthona és irodája biztonságossá és kényelmessé válik.

vegroup.hu